Ondersteuning Windows Server 2003 en SBS 2003 stopt

22 mei 2014

Windows Server 2003 en Small Business Server ondersteuning stoptBinnen amper 14 maanden, op 14 juli 2015, eindigt de uitgebreide ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server. Gebruikt u een van beide systemen dan moet u nu zorgen voor een upgrade om de performantie van uw infrastructuur te verzekeren.

Na 14 juli 2015 wordt er door Microsoft geen ondersteuning meer verleend voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server en worden er ook geen updates en patches meer uitgebracht. Dat betekent dat vanaf die datum systemen kwetsbaar zijn en niet langer voldoen aan compliantievereisten.

U kan nu uw netwerk moderniseren en tegelijkertijd aanzienlijk besparen op de kosten van uw huidige omgeving door te upgraden naar Windows Server 2012 R2 samen met Office 365. Uw gegevens zijn zo opnieuw optimaal beveiligd met de laatste technologieën en de productiviteit binnen uw onderneming wordt verbeterd. Windows Server 2012 R2 en Office 365 bieden u het beste van 2 werelden.

Contacteer ons voor uw update

Waarom Windows Server 2012 R2 en Office 365?

Combineer Office 365 en Windows Server 2012 zodat uw onderneming geniet van de kracht van cloudproductiviteit, gecombineerd met het nodige toezicht op gevoelige on site data en toepassingen.

Office 365

Office 365 omvat de vertrouwde Microsoft Office desktoptoepassingen en zakelijke e-mail, gedeelde kalenders, instant messaging, video converencing en file sharing in een cloud based service.

  • De vertrouwde Office apps met cloud services zoals e-mail, file sharing en HD video conferencing
  • Gebruik Office op alle apparaten: PC, Mac, tablet en smartphone; al uw gegevens blijven up to date
  • Geniet van krachtige beveiliging met automatische gegevensbackup, strikte privacy policy en altijd up to date bescherming tegen malware
  • Gebruik tools van professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs en zonder grote basisinvestering
  • Vertrouw op financieel onderbouwde garantie van 99,9 procent uptime

Windows Server 2012

Windows Server 2012 biedt een krachtige en flexibele serveroplossing die IT eenvoudiger maakt, uw data beschermt en het beste uit uw investeringen in IT infrastructuur haalt.

  • Open bestanden en apps vanop elke locatie, alsof u op kantoor bent
  • Bescherm gegevens op bedrijfsniveau, ook tegen falen van de hard disk
  • Breid de opslagcapaciteit voor mobiele gebruikers eenvoudig uit zonder downtime
  • Gebruik de ingebouwde virtualisatiemogelijkheden om meer applicaties op dezelfde server te laten draaien en haal het beste uit uw investeringen in hardware
  • Laat uw businessapplicaties (bv accounting, ERP) in een virtuele machine draaien, zodat u niet met downtime geconfronteerd wordt

 

Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.