op 8 april gaan Windows XP en Office 2003 op pensioen!

27 maart 2014

De ondersteuning voor Windows XP en Office 2003 stopt binnen een tweetal weken. Het ideale moment dus om over te stappen naar Windows 8.1 en Office 365.

Uw bestanden binnen handbereik, op alle apparaten

Met Windows 8.1 Pro en Office 365 kunt u afwisselend zowel op tablets als op PC’s werken. Al uw bestanden, programma’s, startschermindeling en instellingen worden automatisch gesynchroniseerd op al uw Windows 8.1 apparaten.

Lync, onderdeel van Office 365, is nog zo’n tool waarmee u uw productiviteit kan verhogen. De software laat toe om te vergaderen waar u wil. U kan uw bureaublad of presentatie delen, audio of video toevoegen en samenwerken op een gedeeld whiteboard. Een digitale vergaderzaal dus waarmee u ook nog eens bespaart op transportkosten en -tijd.

Hou uw organisatie veilig

Het wegvallen van de ondersteuning voor XP heeft vooral op het vlak van beveiliging grote gevolgen. Aangezien er geen updates meer gebeuren is uw infrastructuur vatbaarder voor aanvallen en besmetting. Microsoft laat weten dat Windows 8 meer dan 6 keer veiliger is dan Windows XP. De TPM-chips op de nieuwste Windows 8 Pro apparaten staan garant voor een uitstekende hardwarematige beveiliging en met Office 365 kan u de toegang tot uw bestanden beheren.

Windows 10

 Hoe upgraden naar Windows 10?

Wilt u uw Windows XP toestel upgraden naar Windows 10?
Laat uw gegevens achter zodat we u de nodige instructies kunnen toesturen.
[mc4wp_form id=”10047″]

Wilt u de performantie en veiligheid van uw infrastructuur garanderen, neem dan nu contact op via 02/669 00 30.

Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.