Wat heeft SharePoint nu precies te bieden voor uw organisatie en afdeling?

30 juli 2013

Het grootste voordeel van SharePoint, z’n vele functionaliteiten, is wellicht ook meteen z’n grootste nadeel. Het kan er namelijk toe leiden dat de vele informatie en mogelijkheden zo overweldigend zijn dat het teveel lijkt om te integreren. Zeker wanneer we nagaan dat elke medewerker, ook de computerleken, het platform zullen moeten gebruiken.

DiscoverSharePoint.com: Alle mogelijkheden van SharePoint op 1 plaats

DiscoverSharePoint.com werd door Microsoft in het leven geroepen om eindgebruikers de mogelijkheid te geven om alle mogelijkheden en voordelen van het SharePoint platform te ontdekken en dit voor verschillende business scenario’s.

SharePoint mogelijkheden

Een succesvolle SharePoint integratie is afhankelijk van de adoptatie van het platform binnen de gehele organisatie. Net doordat de verschillende afdelingen samenwerken vanuit dit gecentraliseerde platform komt er al gauw een schat aan informatie beschikbaar, voor elke afdeling en elke medewerker. Bovendien is door de uitgebreide zoekfunctionaliteiten informatie makkelijk opzoekbaar, vanaf eender welke locatie en op eender welk tijdstip.

DiscoverSharePoint.com maakt de mogelijkheden en voordelen voor verschillende afdelingen zichtbaar:

  1. HR en internal communications
  2. R&D, Production en Operations
  3. Sales en Marketing
  4. Finance en Accounting
  5. Legal
  6. Information Technology

SharePoint video’s en richtlijnen

Voor elke afdeling werden handige video’s en richtlijnen voorzien zodat medewerkers snel alle mogelijkheden kunnen ontdekken. Alle video’s en extra’s zijn te downloaden zodat deze intern gedeeld en herbekeken kunnen worden.DiscoverSharePoint.com biedt op die manier een snelcursus SharePoint die de neuzen in uw organisatie in geen tijd in dezelfde richting zet.

Naarmate het pakket steeds verbeterd en uitgebreid wordt, wordt ook de beschikbare informatie op DiscoverSharePoint.com aangevuld. U doet er dus goed aan regelmatig een kijkje te nemen.

Wenst u aanvullend advies of bent u op zoek naar een partner voor de implementatie van SharePoint in uw onderneming? Neem contact op via het nummer 02/669.00.30, e-mail  info@techne.be of het contactformulier.

Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.