Claes & Roels Printing

Claes Printing

Claes Printing is reeds jaar en dag een gevestigde waarde in het Brusselse. Dankzij de  samenwerking met Roels Printing uit Lier kende het bedrijf een grote groei. Zo nam het in oktober 2011 nog Poot Printers uit Groot-Bijgaarden over en exact 1 jaar later verwierf Roels Printing het handelsfonds en enkele werknemers van Beukeleirs Full Service Printing uit Lint. In juni 2013 werd ook nog PAG deze lijst van overnames toegevoegd.

Performante IT is voor een sterk printingbedrijf een must. De vele technologische toepassingen moeten vlot functioneren. Het beheer van de vele klanten moet snel en efficiënt verlopen.

Situatie vooraf

De verschillende overnames gaven de Claes Printing groep toegang tot verschillende nieuwe printtoepassingen en marktsegmenten. De uitbreiding van het personeels- en klantenbestand zorgde ervoor dat de huidige serverinfrastructuur te weinig ruimte bood voor de grote groei die de organisatie kende.

Techne adviseert voor implementatie en licenties

Voor de upgrade van de infrastructuur werkt Claes Printing samen met zijn bestaande IT-leverancier. Op vraag van Dirk Cornelis, bestuurder van Claes Printing, voerde Techne een grondige analyse uit.

De specifieke noden van het bedrijf werden grondig onderzocht en op die manier konden gepaste, schaalbare oplossingen voorgesteld worden.
Dit advies bespaarde de Claes Printing groep meer dan €25000 enkel en alleen aan softwarelicenties.

Contacteer ons
Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

© 2021 Techne. All Rights Reserved.
Privacybeleid  |  Cookiebeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Sitemap