De Broeck, Van Laere & Partners

dvp

Advocatenkantoor De Broeck, Van Laere & Partners specialiseert zich in fiscaal en ondernemingsrecht. Met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent en verschillende gespecialiseerde advocaten in huis kan het kantoor zakelijke en particuliere klanten bijstaan. Nadat het kantoor door een IT-probleem twee dagen zonder mailverkeer kwam te zitten, klopten zij aan bij Techne.

Situatie vooraf

Twee dagen zonder mailverkeer, dat is erg lang voor een advocatenkantoor dat kort op de bal speelt. Bovendien wezen de mailperikelen op een onderliggend probleem: de onstabiele IT-omgeving.

Oplossing

Techne wist de exacte problemen bloot te leggen door middel van een IT-audit

Didier Van Laere, mede oprichter van De Broeck, Van Laere & Partners: “Techne wist de exacte problemen bloot te leggen door middel van een IT-audit. De server werd opnieuw grondig geconfigureerd om alle oorzaken weg te nemen. De mailaccounts warden vervolgens overgezet naar Office 365.”

Resultaat

Vandaag kan advocatenkantoor De Broeck, Van Laere & Partners rekenen op een stabiele IT-omgeving met 0 % downtime. Bovendien ziet het de IT-kosten aanzienlijk dalen. Een volgende stap is nu om de werkprocessen te optimaliseren.

Contacteer ons
Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

© 2021 Techne. All Rights Reserved.
Privacybeleid  |  Cookiebeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Sitemap