Skip to content

Dynamics 365 ERP

Op deze pagina:

Voordelen van Dynamics 365 ERP

Microsoft Dynamics 365 is de cloud-gebaseerde ERP oplossing van Microsoft. Het spreekt voor zich dat Dynamics 365 integreert met al je M365 toepassingen en alles in verbinding staat met elkaar. Het ERP platform van Microsoft heeft toepassingen op vlak van sales, marketing, service, financiën, verkoop en de toeleveringsketen.
 

Dynamics 365 fungeert als een alles-in-één oplossing om bedrijfsprocessen te beheren met ERP en CRM-functionaliteiten. Het integreert daarnaast niet alleen met de Microsoft applicaties maar ook met het Power Platform.

Voor wie is Dynamics 365 geschikt?

Dynamics 365 is uiteraard pas geschikt wanneer organisaties Microsoft gebruiken. Dankzij het ERP pakket van Microsoft kunnen ze hierdoor gebruikmaken van amper 1 systeem om alles en iedereen met elkaar te verbinden.

Wat kost Dynamics 365?

Bij Microsoft Dynamics betaal je een bepaald bedrag per gebruiker per maand per module. De Business Central is één van de goedkoopste en heb je vanaf  €59 per gebruiker per maand. Voor modules als bijvoorbeeld HR betaal je het dubbele.Dynamics 365 heeft geen gratis versie of testversie.

Dynamics 365 Demo

Ben je enthousiast geworden over Dynamics 365? Wil je graag een kijkje nemen in de software en je vragen stellen aan een ERP specialist? Vraag dan vandaag nog je demo aan.

Voordelen Dynamics 365

Niet zeker of Dynamics wel de juiste oplossing is voor jou?

Logisch, ERP software kiezen is niet eenvoudig. Ga alvast van start met onze korte vragenlijst om inzicht te krijgen in welke ERP oplossing het best aansluit bij de werking van je organisatie.