Skip to content

Veronove Tegels

Veronove Tegels

Veronove

Vloer- en muurtegels, natuursteen en parket, je vindt het allemaal bij Veronove Tegels. Naast een ruim aanbod dat rechtstreeks wordt ingevoerd, springt ook het creatief en technisch advies in het oog. De showroom van Veronove Tegels is een echte belevenis. De virtuele rondleiding zorgt alvast voor een voorsmaakje.

De samenwerking tussen Veronove Tegels en Techne gaat al meer dan 10 jaar terug. Was destijds een probleem de aanleiding voor deze samenwerking, dan zorgt Techne er vandaag voor dat technologie de corebusiness van Veronove Tegels ondersteunt en versterkt.

Situatie vooraf

Initieel kampte Veronove Tegels met problemen met de IT-infrastructuur. Techne bood IT-ondersteuning en verzekerde de continuïteit en stabiliteit. Veronove Tegels is een groeiende organisatie. De IT-oplossingen moeten daar continu worden op afgestemd.

Oplossing

Andy Veroonhove, directeur bij Veronove; “Om de continuïteit en stabiliteit te verbeteren, introduceerde Techne een servercluster. Twee servers zijn nu gekoppeld. De beschikbaarheid is zo gegarandeerd want als één server uitvalt, neemt de andere het over. We kozen ervoor om de IT-infrastructuur volledig te vernieuwen en zo alle onnodige data en beveiligingsrisico’s uit het verleden te verwijderen.”

“Veronove Tegels hecht veel belang aan topkwaliteit. Tegelijk zijn we een onderneming die veel belang hecht aan vernieuwing. Er is veel belangstelling voor de introductie van nieuwe technologische toepassingen die de corebusiness versterken. Techne is daarin een prima adviseur.”

Resultaat

De aanpak van Techne sluit aan bij het belang dat Veronove Tegels hecht aan duurzaamheid, stabiliteit en kwaliteit. Dat is meteen de belangrijkste reden waarom het partnership na 10 jaar nog steeds erg sterk is.

  • Associated ServicesManaged services,
  • Associated TargetsContinuïteit,
  • EigenaarAndy Veroonhove
  • Websitewww.veronove.be