IT bedrijf Brussel

IT bedrijf in Brussel nodig regio Brussel, Molenbeek, Anderlecht, Wemmel, Dilbeek of Halle?
Techne is de IT partner voor KMO’s en VZW’s uit de ruime regio van Brussel.

Contacteer ons

Techne: IT partner voor Brusselse KMO’s en VZW’s

IT bedrijf Brussel reviewBen je op zoek naar een IT partner die met jou meedenkt en jou adviseert in een begrijpelijke taal? Die problemen snel oplost en – beter nog – voorkomt? Een IT partner uit de regio Brussel die dus ook snel ter plaatse kan zijn wanneer een probleem niet vanop afstand opgelost kan worden?

Plan dan vandaag nog een kennismakingsgesprek met ons in.

Enkele Brusselse bedrijven en organisaties waarmee we vandaag als IT partner samenwerken zijn de Belgische federatie van voedselbanken, CGG Brussel en Extensa.

Ons team van 20 IT experten staat klaar om een antwoord te bieden op al je IT vragen. Doordat elk van onze medewerkers een specifieke expertise heeft kan je bij ons terecht voor een brede waaier aan IT diensten en zijn we jouw totaalpartner op het vlak van IT. Die expertise brengen we trouwens in een klare taal en op maat van jouw organisatie en mensen.

Onze IT diensten voor bedrijven en organisaties in Brussel

Je vraagt je wellicht af wat we dan voor jou als ‘totaalpartner’ in ICT kunnen betekenen. Wel, een uitgebreid IT traject ziet er vaak zo uit:

  1. Analyse van de bestaande infrastructuur en kosten: wat zijn de problemen en gevaren, wat zijn de opportuniteiten?
  2. Advies op maat van jouw organisatie: welke stappen raden wij aan om jou te helpen je doelen te bereiken?
  3. Implementatie van bewezen oplossingen door gecertificeerde medewerkers
  4. Training van de medewerkers voor een vlot gebruik van de nieuwe oplossingen
  5. 24/7 onderhoud, monitoring en ondersteuning

Vlot samenwerken valt of staat natuurlijk bij een performante en veilige IT-omgeving. Daarom werken we heel vaak binnen het Microsoft ecosysteem en zorgen we dat de basis (hardware, netwerk, telefonie, beveiliging) op orde staat.

ICT diensten die jou winst opbrengen

Maar we geloven ook dat de grootste meerwaarde die IT jou kan bieden niet enkel zit in de tools die je gebruikt, maar ook de processen daarrond. We noemen dit luik ‘IT empowerment’ waarbij IT echt een meetbaar positief effect heeft op je resultaat. Denk aan:

  • Het integreren van verschillende tools, met het doel om data samen te brengen, efficiënter te werken binnen systemen en fouten te voorkomen
  • Het bouwen van dashboards, om meer inzicht te halen uit de groeiende hoeveelheid data binnen je organisatie en zo snellere, betere en meer onderbouwde beslissingen te nemen
  • Het automatiseren van processen, om tijds- en kwaliteitswinst te bekomen

Enkele klanten in Brussel

We werken als IT partner samen met heel wat klanten in Brussel, Anderlecht, Molenbeek, Dilbeek, Halle en Wemmel. Enkele namen die je zeker zal kennen zijn de Belgische Federatie van Voedelbanken, het Huis van het Nederlands en Extensa Group.

Benieuwd wat we voor hen doen en hoe we jou kunnen helpen? Contacteer ons.

Contacteer ons of plan een meeting

[activedemand_form id=’25170′]