Skip to content

Dynamics 365 CRM

Op deze pagina:

Voordelen van Dynamics 365 CRM

Wat gebeurt er wanneer één van je verkoopsmedewerkers ziek uitvalt? Heeft jouw organisatie zicht op zijn of haar openstaande dossiers? Wat indien een medewerker het bedrijf verlaat? Is er een duidelijk beeld van de klanten waar deze medewerker mee in contact staat? Wie zijn jullie beste klanten? En hoe vaak bezoeken jullie deze klanten?

Al te vaak zien organisaties het nut van een CRM-systeem niet in. Nochtans zorgt een degelijk CRM-systeem er voor dat je in een handomdraai over de antwoorden op bovenstaande vragen beschikt. Een goed CRM-systeem bespaart je uren aan Excellijstjes samen stellen, geeft je een duidelijk zicht op de salesfunnel en wordt door je medewerkers als een hulp bij het uitvoeren van hun job ervaren.

Veel organisaties zijn echter terughoudend om een CRM-systeem te implementeren. Ze vrezen een dure en ingewikkelde implementatie, lage gebruikersadoptie en weinig return on investment. Onterecht: een CRM-implementatie hoeft niet duur, complex of traag te zijn. Ontdek ons Kickstart-programma dat jou en je salesteam gegarandeerd up-and-running heeft met Microsoft Dynamics 365 Sales in 6 weken.

CRM kickstart powered by Microsoft Dynamics 365

Kickstart is dé oplossing voor jouw salesnoden gebouwd boven op Dynamics 365 Sales Professional, het CRM Softwarepakket van Microsoft, met een krachtige focus op sales.

We koppelen de ruime waaier van hoogtechnologische features en gestroomlijnde processen die Dynamics 365 Sales biedt aan onze jarenlange sectorervaring om de ideale CRM-oplossing voor jouw KMO te voorzien. Geen complexe implementaties, wel direct meetbare resultaten in een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie.

Met het Kickstart-traject voorzien we uitgebreide begeleiding bij de ingebruikname van Dynamics 365 Sales. We leggen de nadruk op gebruikersadoptie, training en ondersteuning zodat jullie het meeste uit CRM kunnen halen. Dankzij het kickstart-traject is je salesteam gegarandeerd up-and-running met Microsoft Dynamics 365 Sales in 6 weken.

  • 360° zicht op klanten
  • Geïntegreerd met je vertrouwde tools
  • Focus op gebruikersadoptie en training

Voordelen Dynamics CRM

Ontdekken of Dynamics 365 CRM geschikt is voor jou?

De keuze voor een CRM oplossing brengt veel vragen met zich mee. Zit vrijblijvend samen met een van onze experts om te bekijken of Dynamics 365 CRM de geschikte oplossing voor je is.