IT bedrijf Aalst

Zoek je een IT bedrijf in Aalst, Haaltert en Erpe-Mere?
Techne is de IT partner voor KMO’s en VZW’s uit de ruime regio Aalst.

Contacteer ons

Techne: IT partner voor de regio Aalst

IT bedrijf AalstVerlies je vaak kostbare tijd door IT problemen? Heb je het gevoel dat je efficiënter moet kunnen werken? Moet je vaak wachten op een antwoord op je IT vragen? Heb je de indruk dat IT je enkel geld kost en geen geld opbrengt?

Plan dan vandaag nog je kennismakingsgesprek in met Techne. We maken graag tijd om onze kennis en inzichten met jou te delen.

Ons doel is om hét aanspreekpunt te zijn voor alle IT vragen van KMO’s en VZW’s in de regio Aalst. Ons team bestaat uit 20 IT experten met een uiteenlopende expertise, waardoor we een brede waaier aan IT-diensten kunnen bieden, steeds met een focus op de mensen binnen je organisatie. Advies dus in jouw taal en oplossingen op jouw maat.

Onze diensten voor klanten uit de regio Aalst

Als IT-partner is het uiteraard in eerste instantie onze taak om te zorgen voor een betrouwbare en veilige IT-omgeving.  De meeste van onze klanten werken daarom binnen het Microsoft ecosysteem. Denk natuurlijk ook aan performante en veilige computers, servers, (WiFi) netwerk, (VoIP) telefonie en cloud oplossingen. Op die manier kunnen de mensen binnen jouw organisatie op elk moment vlot (samen)werken. Maar we gaan verder:

  • 24/7 ondersteuning: wacht niet langer op antwoorden bij IT problemen of IT vragen: contacteer onze helpdesk telefonisch, zij lossen meer dan 90% van de vragen vanop afstand op. Is het toch nodig, dan komt een IT specialist ter plaatse om het probleem op te lossen
  • IT monitoring: wij (en onze klanten) vinden dat problemen zoveel mogelijk voorkomen moeten worden. Daarom voorzien we een uitgebreide monitoring van jouw systemen zodat we proactief actie kunnen ondernemen en jouw mensen geen onderbrekingen merken
  • Training: veel organisaties verspillen geld door onjuist gebruik van tools, of omdat ze verschillende tools aankopen voor eenzelfde doel. De reden is het gebrek aan training voor eindgebruikers. Daarom voorzien wij steeds training wanneer we een oplossing uitrollen en kunnen we trainingen op maat voorzien, zoals rond Microsoft Teams, Outlook of SharePoint.
  • Strategisch IT advies: het is wellicht al moeilijk om de evoluties in jouw markt volledig in te schatten, laat staan de evoluties op het vlak van IT. Wij helpen je graag om je IT strategie op lange termijn uit te werken, wat je doelen ook zijn. Wil je bijvoorbeeld je IT meer budgetteerbaar maken en (een deel) verhuizen naar de cloud? Wij kunnen je daarbij ondersteunen
  • IT empowerment: de echte meerwaarde van IT zit hem niet alleen in de tools die je gebruikt, maar ook de processen daarrond. Data uit verschillende tools samenbrengen voor een efficiëntere werking, data in een dashboard gieten voor betere beslissingen of tijdrovende processen automatiseren: daar zit volgens ons de echte winst

Klanten uit Aalst

Vanuit onze kantoren in Roosdaal bedienen we heel wat KMO’s en VZW’s uit de regio Aalst, Haaltert en Erpe-Mere. B&V invest, Advieskantoor Walravens – De Dender, Mederi en Levensvreugde verblijven vzw.

Zie wat klanten van ons zeggen

Contacteer ons of plan een meeting

[activedemand_form id=’25170′]