Skip to content

IT-diensten

24/7 IT-diensten voor KMO's en VZW's

Lig niet langer wakker van je IT. Ons team van gecertificeerde specialisten zorgt voor een perfecte werking zodat jij kan focussen op wat écht telt voor jou.

Bureau Managed Helpdesk

IT-beheer

Besteed je IT-beheer uit aan Techne. Wij werken in tandem met je (interne) IT-verantwoordelijke of nemen het volledige beheer op ons. En dat in regie, of onbeberkt voor een vaste prijs per gebruiker.

Elke organisatie heeft vandaag, dankzij de cloud, toegang tot de beste IT-oplossingen, aan een scherpe prijs. Echt succesvolle organisaties hebben de basis op orde, maar zetten IT ook in om meer resultaat te behalen. Dat doen ze door middel van onderstaande optimalisaties.

Bureau Diensten
Wijzen Computer

Cybersecurity

Cybersecurity en IT-beveiliging zijn van groot belang. Je moet je organisatie beschermen tegen allerlei bedreigingen zoals hackings, virussen, DDoS-attacks en spam

Opleidingen

Zelfs de beste tools zijn waardeloos wanneer ze niet correct gebruikt worden. Wij vinden het daarom belangrijk om de eindgebruikers en beheerders goed te ondersteunen bij het gebruik van de verschillende systemen. We bieden tal van opleidingen aan. Bekijk ons aanbod of vraag naar andere trainingen, alles is mogelijk.

Opleiding En Coaching