Skip to content

Odoo ERP

Odoo ERP is een modulaire suite van zakelijke apps die aan al je bedrijfsbehoeften voldoet.

Voordelen van Odoo ERP

Odoo is een open source systeem met heel wat apps om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Er zijn apps voor het beheer van je financiën, verkoop, websites, voorraad, personeelsbeheer en marketing.

Daarnaast zijn er enkele productiviteitsmodules voor groeps-en privé chat, goedkeuringsprocessen, kennisbeheer en zelfs iOT (Internet of things) en VoIP (Voice over IP) integraties.

Voor groeiende organisaties is het één van de beste ERP oplossingen die vandaag op de markt is. Odoo scoort bovengemiddeld op vlak van integraties, in vergelijking met andere ERP systemen. Zo integreert het met meer dan 20.000 apps en modules. 

Belangrijker nog: het pakket is modulair en groeit mee met je organisatie, stap per stap en app per app. Je implementeert  enkel de apps die je nodig hebt en wanneer je onderneming groeit kan je eenvoudig apps toevoegen aan je bestaand ERP pakket. Je betaalt dus enkel voor wat je effectief gebruikt.

 Odoo is zowel als Cloud oplossing als lokale versie beschikbaar. 

Voor wie is Odoo geschikt?

De sterkte van Odoo ligt in haar diversiteit aan gebruikers want werkelijk elke organisatie kan starten met Odoo. Zowel grote als kleine organisaties die de bedrijfsprocessen willen centraliseren kunnen terecht bij deze all-in one open source ERP oplossing.

Omdat je stap voor stap toevoegt wat je organisatie nodig heeft, sluit de ERP software perfect aan bij de noden van de meeste organisaties. App per app groeit Odoo met jou mee. Jij hoeft je dus niet aan te passen aan Odoo, de software past zich aan jou aan.

Wat kost Odoo?

Wil je graag een eerste kennismaking met Odoo dan heb ik goed nieuws, want je kan starten met 1 gratis app. Deze app kan je blijvend gebruiken, met een onbeperkt aantal gebruikers.

Een betaalde versie van Odoo kost 24,90 euro per gebruiker*, per maand wanneer je jaarlijks betaalt. Het eerste jaar betaal je wat minder; 19,90 euro.
Voor die prijs krijg je toegang tot alle apps; verkoop, marketing, onderteken, website, boekhouding, CRM, voorraad, personeelszaken, project, kassa en meer.

*Een betalende gebuiker is een werknemer die toegang heeft tot Odoo’s back-end om documenten te maken, weer te geven of te wijzigen. Externe gebruikers (zoals klanten of leveranciers) die Odoo gebruiken via het portaal zijn geen betalende gebruikers

Voordelen Odoo ERP

Niet zeker of Odoo ERP wel de juiste oplossing is voor jou?

Logisch, ERP software kiezen is niet eenvoudig. Ga alvast van start met onze korte vragenlijst om inzicht te krijgen in welke ERP oplossing het best aansluit bij de werking van je organisatie.

Odoo ERP apps: verkoop, website, financiën, marketing, voorraad