Skip to content

Wireless (networking)

Meer flexibiliteit dankzij een krachtig draadloos netwerk

WiFi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook op de werkvloer biedt het enorm veel gemak. Een krachtig draadloos netwerk in elke werkruimte zorgt voor heel wat flexibiliteit. Voor je laptop en andere (mobiele) toestellen, maar even goed voor je scanners, printers enzoverder. 

Hoe je WiFi netwerk moet worden opgebouwd hangt natuurlijk af van een aantal factoren zoals de werkomgeving en de apparaten die je gebruikt. Een WiFi verbinding voor een laptop op een flexplek op kantoor, een handscanner waarmee je je verplaatst in het magazijn, een WiFi netwerk in een winkelruimte of een kantoorruimte waarin verschillende personen bellen over VoIP: ze hebben elk hun aanpak nodig. 

Heb je problemen met het huidige draadloos netwerk? Onze experts kunnen helpen door het WiFi netwerk op te meten en verbeterpunten in kaart te brengen op een handige heatmap. Zo krijg je de beste aanbevelingen voor een sterk en stabiel draadloos netwerk. Uiteraard voorzien we ook de nodige beveiligingen zodat je mensen in alle zekerheid kunnen werken.

Voordelen