IT bedrijf Asse

IT bedrijf Asse, Ternat of Zellik nodig?
Techne is de IT partner voor KMO’s en VZW’s uit de ruime regio van Asse.

Contacteer ons

Techne: ICT bedrijf voor de regio Asse

Asse-Ternat-ZellikBen je op zoek naar snelle en persoonlijke IT ondersteuning? Heb je aanhoudende problemen met je IT waar je eindelijk een oplossing voor wilt? Wil je advies van experts die jou niet enkel de juiste oplossingen aanreiken, maar ook begeleiden in het gebruik ervan?

Plan dan vandaag nog je kennismakingsgesprek in met ons. We willen jou graag leren kennen en zullen je meteen praktisch advies en tips meegeven.

Wij willen hét aanspreekpunt zijn voor alle IT vragen van KMO’s en vzw’s in de regio Asse. Of het nu gaat om computers, servers, netwerken, cloudoplossingen, beveiliging, WiFi of (VoIP) telefonie; we hebben altijd een ICT expert die je kan helpen. Verwacht je niet aan ‘tech-talk’ maar advies in jouw taal en op maat van jouw onderneming.

ICT Asse en regio: dit kunnen we voor jou betekenen

Techne werkt met heel wat organisaties uit de regio Asse. Doorgaans is hun doel duidelijk; zij willen een partner die hen ontzorgt en voor hen klaar staat, al dan niet in tandem met de interne IT-verantwoordelijke of zelfs een andere, externe partner.

Alles start uiteraard met een stabiele én veilige IT-omgeving. Het is de basis die we altijd als eerste op punt zetten. Heel wat van onze klanten kiezen daarom voor het Microsoft ecosysteem.  Daarnaast geven we ook strategisch advies voor een zorgeloze IT-omgeving die jou helpt je zakelijke doelen te bereiken.

Enkele IT diensten waarvoor je bij ons terecht kan:

  • Razendsnelle helpdesk, 24/7. IT problemen kunnen voor veel frustraties zorgen bij je medewerkers. Ze zorgen daarnaast voor heel wat productiviteitsverlies. Daarom voorzien wij 24/7 een helpdesk. Heb je een IT vraag? Dan kan je steeds bellen – je hebt meteen een expert aan de lijn. Kan je vraag niet vanop afstand opgelost worden, dan komt er een technieker bij je langs.
  • Proactieve ondersteuning: Het enige goede probleem is eentje dat voorkomen werd. Daarom zorgen we voor een uitgebreide IT monitoring. Dit houdt in dat we real time meldingen krijgen wanneer zich een onregelmatigheid voordoet. Heel wat problemen kunnen op die manier verholpen worden voor ze hinder veroorzaken. Kies je voor IT-ondersteuning aan een vaste prijs per maand (onze managed services) dan hoef je daar zelfs niet extra voor te betalen.
  • Begeleiding en training: Wanneer je zelf geen klusser bent is het vast een hele opdracht voor jou om bijvoorbeeld een tuinhuis van a tot z te bouwen. Zelfs wanneer je de meest uitgebreide gereedschapskoffer hebt. Wat je nodig hebt is iemand die jou begeleidt, die je een stappenplan geeft en vertelt welke tools je waarvoor dient te gebruiken. Wij geloven dat het bij IT net zo gaat; al te vaak zien we organisaties die stevig geïnvesteerd hebben in nieuwe oplossingen die uiteindelijk niet goed of onvoldoende gebruikt worden. Erger nog; hun medewerkers gebruiken uiteindelijk hun eigen tools om hetzelfde doel te bereiken.
  • Strategisch advies: Binnen jouw sector zijn er de laatste jaren ongetwijfeld verschillende evoluties geweest. Organisaties moeten steeds bijblijven. En dat terwijl ook de technologie errond razendsnel evolueert. Wel, wij volgen die technologische ontwikkelingen op de voet en adviseren je. Digitale transformatie, innovatie, de interne processen op punt zetten? Wij zijn jouw klankbord!
  • IT die meerwaarde biedt: Wij geloven dat IT niet enkel geld moet kosten, maar ook geld moet opbrengen. We kijken daarom ook naar de processen binnen je organisatie en hoe we die samen kunnen optimaliseren. Krijg je nog maar moeilijk inzichten uit de grote hoeveelheid data? Dan voorzien we een dashboard zodat je voortaan betere, gefundeerde beslissingen neemt. Gaat er veel tijd verloren aan bepaalde processen? Dan automatiseren we een deel van die workflow. Meer tijdswinst, minder fouten! In zulke zaken zit vandaag de echte winst.

Klanten uit Asse

Recent zijn we met onze kantoren van Dilbeek naar Roosdaal verhuisd. We bedienen van daaruit heel wat KMO’s en VZW’s uit de regio Asse, Ternat en Zellik zoals Contimac, carrosserie Vannerum, Creamoda en Transkript vzw.

Een uitdaging voor ons? Contacteer ons of plan een meeting

[activedemand_form id=’25170′]