Skip to content

(Cloud) Infrastructuur

(Cloud) Infrastructuur voor KMO's en VZW's

Een betrouwbare infrastructuur is cruciaal voor de continuïteit van je organisatie. Wij werken daarom enkel met bewezen oplossingen van betrouwbare merken

Dco Datacenter

Cloud

Steeds meer organisaties gebruiken de cloud. Logisch, want zo kunnen zij snel en veilig werken. Je kan je hele IT-omgeving onderbrengen in beveiligde datacenters van de cloud: hardware, software, data en toepassingen. 

Techne heeft een eigen room in het DCO Oostkamp. Het drie verdiepingen tellende datacenter is een van de meest geavanceerde en groene datacenters in Europa. Daarnaast kunnen we jou ook ondersteunen bij alle Microsoft cloud oplossingen.

Infrastructuur

Wij plaatsen en leveren alle nodige toestellen en de bijhorende software. We zorgen er voor dat jouw bedrijf of vzw over de juiste middelen beschikt om de interne én externe communicatie optimaal te laten verlopen.

Denk aan je pc en laptop, maar ook alle randapparatuur, netwerk infrastructuur en inrichting van vergaderzalen. Wat je ook bestelt bij Techne, het advies op maat krijg je er bij. Je kan rekenen op een team van experts en een vlekkeloze installatie en onderhoud. 

IT specialist op pc
Telecom

Telecom

Waarom zou je het internet niet gebruiken om te telefoneren? Alles wat je nodig hebt voor VOIP (Voice Over IP) is een aangepaste telefooncentrale. Aparte bekabeling is niet nodig. Daardoor liggen een heel aantal toepassingen binnen handbereik, terwijl jouw communicatiekosten dalen.

Partners

Techne verleent als IT-partner diensten en producten aan heel wat organisaties. Maar dat doen we niet alleen, we hebben heel wat partners om onze klanten te voorzien van de beste IT-producten en services. Ontdek hieronder waar we officiële partner zijn.

Partners