Skip to content

KMO portefeuille

Innoveer met de kmo-portefeuille

Krijg subsidies voor IT

Heb je niet voldoende budget voor een opleiding van jouw medewerkers of audit van jouw IT? De Vlaamse overheid biedt een subsidie aan onder de naam ‘kmo-portefeuille’. Kmo’s en vrije beroepen kunnen een opleiding of audit door Techne gedeeltelijk laten subsidiëren.

Een degelijke IT-opleiding van jouw medewerkers of een grondige IT-audit kunnen het verschil maken. Met de kmo-portefeuille kan je jaarlijks 10.000 (kleine ondernemingen) of 15.000 euro (middelgrote ondernemingen) steun ontvangen.

Techne biedt verschillende diensten die in aanmerking komen voor de kmo-portefeuille:

Investeren in cybersecurity is voortaan NOG goedkoper.

Door de toegenomen digitalisering lopen Vlaamse bedrijven meer dan ooit de kans om gehackt te worden. Daarom investeert de Vlaamse overheid in cyberveiligheid via de kmo-portefeuille door een hoger subsidiepercentage aan te bieden voor de aankoop van opleiding of advies voor cybersecurity. 

Elke anvraag voor een advies of opleiding met betrekking tot het thema cybersecurity zal een verhoogd steunpercentage krijgen. Kleine ondernemingen krijgen een tussenkomst van 45% en middelgrote ondernemingen krijgen een tussenkomst van 35%.

Hier vind je meer info over de procedure voor het aanvragen van je subsidie.

Voordelen