Skip to content

Vlaanderen en Brussel

De IT-partner voor vzw's Advies op maat, VZW-vriendelijke tarieven

Waarom kiezen vzw's Techne als IT partner?

We maken ICT menselijk

ICT is complex. Daarom hebben we heel wat gecertificeerde experten in huis die steeds bijblijven in de laatste ontwikkelingen. Hun kennis brengen zij in duidelijke taal naar jou over. We geven jou ook inzicht in de kansen en risico's van je IT-omgeving zodat je altijd de juiste IT-beslissingen neemt, ook wanneer je zelf geen ICT-expert bent.

Geen facturen achteraf

Steeds meer klanten stappen over naar onze support365 abonnementsformule. Daarbij bieden we onbeperkte ondersteuning op je toestellen en Microsoft 365 omgeving. We voorzien daarbij 24/7 monitoring en beveiliging van je systemen.

Razendsnelle ondersteuning

Niemand wacht graag op ondersteuning wanneer een probleem zich voordoet. Daarom beloven we jou de snelste ICT-ondersteuning; je krijgt altijd meteen een gespecialiseerde technieker aan de lijn die 95% van de problemen binnen het uur oplost, doorgaans vanop afstand.

Sectorkennis

Wij begrijpen dat je van een partner verwacht dat die jouw sector en de bijbehorende uitdagingen begrijpt. Je kan rekenen op onze uitgebreide expertise binnen vzw's.

Techne team

Plan je vrijblijvend kennismakingsgesprek in of contacteer ons

Onze impact afgelopen jaar

100+ organisaties

We hielpen meer dan 100 organisaties met de implementatie van betrouwbare, kostenbesparende (cloud) oplossingen voor meer productiviteit en efficiëntie.

Dankzij onze VZW-vriendelijke tarieven en samenwerking met SOCIALware bieden we steeds de beste oplossing, aan de beste prijs.

Een betere (werk)plek

Wij zorgen voor jouw technologie zodat jij je kan focussen op het belangrijkste. De missie van jouw organisatie.

We streven er elke dag naar onze reikwijdte te vergroten zodat alle nonprofits, losstaand van de grootte en missie, optimaal gebruik kunnen maken van technologie om onze wereld een betere plek te maken.

Onze commitment aan vzw's

Meteen iemand aan de lijn
1 %
Korting op uren en hardware in 2020
1
besparing op
licenties
tot 1 %

Starten in 4 stappen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we kennismaken en leren we meer weten over jouw uitdagingen op ICT-vlak. Door onze ervaring in verschillende sectoren kunnen we heel wat inzichten delen. Eventueel kunnen we jou aan de hand van een IT-scan een duidelijk overzicht en actieplan geven voor je IT-omgeving.

Wil je graag samenwerken met Techne, al dan niet in tandem met een interne of externe IT-verantwoordelijke? Dan maken we dat makkelijk voor jou:

Een overstap is lang niet zo complex als je wellicht denkt. We regelen deze dan ook kostenloos volledig voor jou in maximaal enkele dagen. Je hoeft je over niets zorgen te maken.

Allereerst zetten we de basis perfect in orde. Denk daarbij aan de beveiliging van je infrastructuur en data, de mogelijkheid om deze snel te herstellen uit een backup en het oplossen van eventuele storingen.

Aan de hand van een IT-scan brengen we de sterktes en zwaktes van je IT-omgeving volledig in kaart. Samen bepalen we vervolgens een ICT-strategie voor de toekomst, die jouw organisatie en mensen helpt groeien.

We houden alle technologische evoluties nauwlettend voor je in de gaten. We zorgen ervoor dat je ICT-omgeving steeds up-to-date blijft en informeren je over de laatste ontwikkelingen.

Play Video

Jouw copiloot naar succes

Jij maakt je klaar voor jouw race, klaar om je doelen te bereiken. Techne staat voor je klaar in de pitstop en geeft je alle tools en ondersteuning om succesvoller te worden.

Een goed IT-beheer kan het verschil maken tussen middelmatige en succesvolle bedrijven.

Meer dan 3000 mensen

Vergroten hun impact met de hulp van ICT-partner Techne

Intersoc

“Het project stelde het team van Techne voor een boeiende uitdaging. De volledige IT van Intersoc was immers verweven met die van de CM. Na een grondige voorbereiding realiseerde Techne de effectieve migratie tijdens één weekend."

Bekijk case

Eigen Thuis

Connectiviteit was een probleem toen Eigen Thuis aanklopte. Problemen met de server en het netwerk zorgden er voor dat de medewerkers van de organisatie niet konden rekenen op een betrouwbare IT-omgeving. Als zorginstelling met inwonende cliënten had Eigen Thuis ook nood aan een IT-partner die altijd bereikbaar is.

Bekijk case

Leer van onze ICT experts

Powertools: Ontvang elke week 1 tool die je meteen productiever maakt