Skip to content

ERP voor vzw’s

Vzw's besparen 10x meer dankzij ERP

We zien dagelijks dat vzw’s nood hebben aan een alles-in-één oplossing om bedrijfsprocessen centraal te beheren waardoor ze sneller en efficiënter werken. Want hebben we niet allemaal tijd te weinig? Gelukkig bestaat de oplossing: een ERP pakket!

Weten welk ERP geschikt is voor jou? Vul de vragenlijst in (5 min) en ontvang ons onafhankelijk advies.

Voordelen ERP

Hoe Vzw's minder tijd verliezen aan administratie

Vzw’s hebben nood aan een oplossing dat zich aanpast aan hun en niet omgekeerd want veel administratieve taken zorgen ervoor medewerkers te weinig tijd overhouden voor wat echt telt. Hoe minder tijd ze spenderen aan administratie, hoe meer ze kunnen bezig zijn met hun werkelijke job inhoud en hoe beter voor de organisatie. Het implementeren van ERP software heeft als resultaat dat medewerkers sneller, efficiënter en meer gefocust hun doelen kunnen bereiken.

Welk ERP past bij je vzw?

Als ERP specialist implementeren we niet zomaar een bepaald ERP pakket. In tegenstelling tot traditionele ERP partners promoten we niet 1 ‘geniaal’ product. Dankzij onze transparante aanpak waar we eerst een analyse van de huidige bedrijfsprocessen uitvoeren krijg jij de mogelijkheid om de ERP software te ontdekken die het beste werkt voor jouw organisatie. We zullen eerst analyseren om nadien te adviseren.

Wil je ook weten welk ERP systeem het beste past bij je organisatie?

Succesvolle vzw's kiezen vaak voor volgende ERP software:

Onze jarenlange expertise binnen vzw’s leerde ons dat enkele ERP pakketten zeer succesvol bleken specifiek voor vzw’s. We hebben ons daar gedurende de jaren in verdiept en helpen vzw’s die vooruit willen graag naar de ERP software die het best bij hen past. 

tekst Odoo

tekst teamleader

tekst dynamics