Skip to content

IT uitbesteden

IT uitbesteden, in regie of aan een vast, laag maandbedrag

De IT-specialisten van Techne kunnen in tandem met je interne IT-verantwoordelijke werken, of het volledige beheer voor je opnemen.

Header partner

IT beheer door Techne

We vinden het belangrijk dat jij kan rekenen op razendsnelle ondersteuning van IT-experts die hun vak kennen en jou verder helpen in jouw taal

Daarom hebben we enkele diensten in het leven geroepen én investeren we continu in interne kennis, die we overigens ook graag delen met jou.

Techne is managed services partner voor heel wat bedrijven en vzw’s. Zo kunnen zij zich volop focussen op hun kerntaken en zorgen wij voor bedrijfszekerheid. Dat doen we door proactief beheer, uitgebreide monitoring en rapportering en professionele ondersteuning – 24/7 indien nodig.

Bureau van de IT partner
Inzichten En Dashboards

Professionaliseren

We vinden het belangrijk dat je een beroep kan doen op een IT-partner die je niet alle de basis verleent, maar je helpt professionaliseren zodat je echte winst behaald en tijd/geld overhoudt voor echt belangrijke zaken.

Verschillende organisaties waarmee wij werken hebben een interne IT-verantwoordelijke. Wij werken in tandem, bijvoorbeeld door support van eindgebruikers over te nemen, zodat de interne IT’er meer tijd heeft voor zaken die er echt toe doen. We verzekeren ook continuïteit tijdens ziekte of vakantie.

Heb je al een bestaande partner maar wil je graag overstappen naar Techne? Dan zorgen wij voor een zorgeloze overstap.

Visitekaartje IT partner