Skip to content

Processen optimaliseren

Doe meer in minder tijd

We vinden het belangrijk om je processen te optimaliseren zodat je tijd hebt voor écht belangrijke taken. Hieronder zie je 4 mogelijkheden om te doen aan processoptimalisatie. Techne kan je helpen met het opzetten van deze tools. 

1. Power Automate

Meer doen in minder tijd; willen we dat niet allemaal? Wel, met Power Automate van Microsoft kan je makkelijk tijdrovende of repetitieve taken automatiseren.

Power Automate laat je toe te verbinden met heel wat applicaties (van Microsoft, maar ook externe apps zoals Twitter of Dropbox) en integraties te bouwen tussen die applicaties. Daarnaast zijn er heel wat standaard integraties die je meteen kan activeren.

Ontdek alle mogelijkheden van Power Automate in een vrijblijvend gesprek of leer zelf de basics van het automatiseren in onze opleiding over Power Automate.

2. Power Apps

Mis je binnen je bestaande applicaties bepaalde functionaliteiten? Zijn bestaande oplossingen te log, te complex of te duur? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van Power Apps.

Steeds meer organisaties nemen een Power Apps specialist onder de arm om specifieke apps voor Android, iOS en Windows te bouwen. Een app bouwen voor bijvoorbeeld bezoekersregistraties, onderhoudsaanvragen of tijdsregistraties gaat snel en voordelig.

3. Logic Apps

Azure Logic Apps is een cloudservice waarmee je processen kan automatiseren, interne en externe applicaties integreren en gegevens online kan delen. Je kan werkstromen aanmaken zonder veel code te schrijven. Daardoor verbind je apps, gegevens en apparaten met elkaar. 
 

4. Azure Functions

Azure Functions is een rekenplatform waarop je kan ontwikkelen, bouwen, implementeren en berekeningen kan uitvoeren in de cloud. Je kan ook services integreren op basis van triggers en connecties.