Skip to content

ERP & CRM met Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 als alles-in-één ERP en CRM oplossing

Klanten zijn belangrijk; je bedrijf kan niet bestaan zonder een klantenbestand. Maar zeker wanneer je bedrijf groeit wordt het moeilijker om elke klant en prospect een persoonlijke ervaring te bieden en alle communicatie te centraliseren en stroomlijnen. En dat is een probleem; want de concurrentie ligt altijd op de loer en de manier waarop je als bedrijf omgaat met je klanten is bepalend voor je succes.

Microsoft Dynamics 365 Business Central brengt alle functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV naar de cloud. Het is een alles-in-één bedrijfsbeheeroplossing met onder andere modules voor CRM, marketing, verkoop, aankoop, voorraad en boekhouding. KMO’s maken daardoor komaf met bestaande verouderde software-eilandjes. Door de naadloze integratie met  andere Office 365 oplossingen als PowerApps, Microsoft Flow en PowerBI zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos.

Meer weten over wat Microsoft Dynamics 365 voor jouw KMO of VZW kan betekenen? Plan een vrijblijvend gesprek in en dan vertellen we je er alles bij een kop koffie.

Voordelen