Skip to content

IT-training voor beheerders

Hands-on en op maat

Als IT-beheerder moet je van heel wat markten thuis zijn. Zoveel dat het voor 1 persoon onmogelijk is om altijd mee te zijn in de laatste ontwikkelingen. En dat terwijl je wel een grote verantwoordelijkheid draagt.

 Daarom voorzien we ook trainingen voor IT-beheerders. Zo verzekeren we dat jouw tools goed opgezet worden en de settings correct staan. We leren IT-beheerders alles wat ze moeten weten over de tools en zorgen voor een hands-on training waarmee ze meteen aan de slag kunnen. We geven ook trainingen voor eindgebruikers.

Expert-in-a-day trainingen

Wil je graag snel aan de slag met de verschillende Microsoft 365 applicaties? Tijdens onze expert-in-a-day trainingen leren we jou een grondige basis aan. Anders dan onze 1-op-1 trainingen gaan deze door in groep, samen met mensen uit andere organisaties.

Weldra meer expert-in-a-day trainingen!

Visitekaartje IT partner
Techne als Partner in technologie en innovatie

Microsoft 365 opleidingen voor beheerders

Het Microsoft 365 pakket omvat de gekende kantoortoepassingen als Word, Excel en PowerPoint en heel wat productiviteits- en samenwerkingstools als OneNote, Teams en PowerAutomate.

We voorzien trainingen voor beheerders in zowat alle Microsoft 365 applicaties, want een goed gebruik van de tools begint bij de beheerder.