Skip to content

Onze visie op IT

Technologie kan je succes versnellen

Vandaag hebben KMO’s en VZW’s toegang tot goede IT-oplossingen. Toch merken we uit gesprekken met heel wat zaakvoerders dat zij de basis van hun IT min of meer op orde hebben, maar dat ze technologie niet optimaal benutten om meer impact te creëren.

Hoe dat komt?
  • Er komt te weinig advies van de IT-partner
  • Problemen blijven zich voordoen en oplossingen laten op zich wachten
  • De IT-kost varieert naargelang het aantal problemen en is niet budgetteerbaar
Succesvolle organisaties maakten een shift waardoor technologie hun succes versnelt.

Mensen versterken met technologie, dat is wat wij doen. Omdat IT jou moet helpen om nog beter te doen en je strategische doelen te bereiken.

it-basis-winst

De Techne way of work

Een degelijke, stabiele infrastructuur (deels of volledig in de cloud), periodiek onderhoud en snelle ICT-ondersteuning zijn de fundering voor een ICT-omgeving waarop je kan bouwen. Deze doet Techne in regie of aan een laag, vast maandbedrag inclusief onbeperkte ondersteuning – zo levert jouw IT-factuur je nooit onaangename verrassingen.
 

De echte persoonlijke en zakelijke winst zit daar waar traditionele IT-leveranciers vaak niet komen: training, het optimaliseren van processen en verwerven van inzichten. Daarom wijzen wij een digital coach toe aan elke klant. Hij volgt periodiek de lopende projecten bij klanten op, maar meet ook je digitale maturiteit. Zijn er opportuniteiten die de organisatie kunnen versnellen? Dan krijg jij die – vrijblijvend – meteen te horen.

Techne is jouw co-piloot

We vergelijken het runnen van een bedrijf graag met het rijden van een Formule 1 race. Jij bent de piloot binnen je eigen race. Jij weet precies waar je naartoe wilt, welke doelstellingen jij wilt bereiken met je organisatie.

Om de race te winnen van je concurrenten moet je allereerst kunnen vertrouwen op een betrouwbare en snelle wagen. Maar er is meer nodig

Een F1-piloot rijdt zijn race namelijk niet alleen. Een team van techniekers zorgt dat de wagen perfect is afgesteld. Vanaf de zijlijn houdt z’n team de race ook nauwlettend in de gaten. Zo krijgt de piloot instructies naargelang het verloop van de race. Op het juiste moment duikt hij de pitstop in voor een bandenwissel en onderhoud. Dat gebeurt razendsnel door het geoliede team dat perfect weet wat wanneer moet gebeuren.

Dit zijn wij: wij zijn het team die jou helpen om je doelstellingen op een snelle en efficiënte manier te behalen.

formule 1 pitstop