Skip to content

IT beheer uitbesteden

Waarom je IT beheer uitbesteden?

Je IT-beheer uitbesteden aan Techne betekent dat je kiest voor een IT-partner die zich dagelijks bezighoudt met één ding: het beheren van IT-systemen in de breedste zin.

Techne bestaat uit meer dan 20 hooggekwalificeerde collega’s, elk met zijn/haar eigen kennis en vakgebied. Daardoor kunnen zij al je IT-vragen/uitdagingen oplossen.

Ontdek hier 10 redenen om te kiezen voor een externe IT-beheerder.

"Techne speelt een belangrijke adviserende en ondersteunende rol voor het Wit-Gele Kruis. We vullen mekaar perfect aan.”

We werken samen met je IT'er

Wij kunnen perfect in tandem werken met jouw interne IT-beheerder(s). Sommige zaken kan je intern houden, andere uitbesteden. Denk daarbij aan zaken die een specifieke kennis vereisen, de dagelijkse helpdesk voor medewerkers, of het verzekeren van de continuïteit tijdens verlofperiodes.

De toekomst wacht op jou!

Veel organisaties zitten nog vast in het verleden. Ze hebben bijvoorbeeld één medewerker die veel van computers en technologie afweet. Deze persoon is het focuspunt is voor alle IT-gerelateerde vragen en daardoor komt hij of zij bijna niet meer toe aan het ontwikkelen en innoveren van het IT-systeem. En dat gaat het bedrijf uiteindelijk klanten én geld kosten.

Wil je ook klaar zijn voor de toekomst? En wil je daarbij weten waar je aan toe bent, en bovendien gebruikmaken van één expertisecentrum voor al je IT-vraagstukken? Plan dan een vrijblijvend gesprek, dan bekijken we hoe we jouw IT-beheer (deels) kunnen overnemen en welke meerwaarde dat voor jou zal betekenen.

IT uitbesteden aan het Techne team