Onze events

De productiviteit verhogen, klantenservice verbeteren, tijdrovende taken automatiseren... Technologie biedt ontzettend veel opportuniteiten voor je organisatie. De markt evolueert echter zo snel dat het praktisch onmogelijk is om steeds bij te blijven met nieuwe evoluties.

We vinden het dan ook belangrijk om onze expertise met jou te delen. Zo helpen we jou je beste werk te leveren en betere beslissingen te nemen. Hou deze pagina in de gaten voor een overzicht van onze komende events!
Outlook webinar

Haal alles uit Outlook met deze 20 tips

22 juni 2021 10:00 Online webinar
Outlook is het meest gebruikte programma om mail, agenda en takenlijst te beheren. Velen zijn bekend met de basisprincipes van Outlook, maar er kan zo veel meer en vaak ook veel handiger dan je gewend bent!
webinar 7 tech trends bedrijven7 tech trends bedrijven

7 Tech Trends die dit jaar opduiken binnen bedrijven [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Welke nieuwe technologieën, manieren van werken zullen hun weg vinden naar onze bedrijven? Je ontdekt het in deze webinar!
Webinar teams update

Microsoft Teams update; 11 nieuwigheden die je vandaag kan gebruiken + top 3 aankondigingen [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Gebruik jij Teams frequent en wil je nog meer uit je werkdag halen? Registreer dan vandaag en ontdek de laatste nieuwigheden en aankondigingen
webinar: 7 Tech Trends die dit jaar opduiken in de non-profitsector

7 Tech Trends die dit jaar opduiken in de non-profitsector [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Welke nieuwe technologieën, manieren van werken zullen hun weg vinden naar de non-profitsector? Je ontdekt het in deze webinar!
webinar voor vzws - fondsenwerving

Ontdek hoe 4 technologieën helpen bij fondsenwerving [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Ontdek hoe Fintech jouw vzw kan helpen bij fondsenwerving tijdens deze webinar door Walter Van Hecke. Na de webinar voorzien we tijd voor je persoonlijke vragen!
webinar: hoe bedrijven tot 30% besparen op telecom

Hoe bedrijven tot 30% besparen op telecom [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
De telecom sector is de laatste jaren sterk door elkaar geschud. Bovendien heeft COVID de behoeften van bedrijven veranderd. Ontdek in deze webinar of je gebruik maakt van de juiste én meest voordelige oplossing voor jouw organisatie.
webinar: hoe vzws tot 30% besparen op telecom

Hoe vzw's tot 30% besparen op telecom [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
De telecom sector is de laatste jaren sterk door elkaar geschud. Bovendien heeft COVID de behoeften van de nonprofits veranderd. Ontdek in deze webinar of je gebruik maakt van de juiste én meest voordelige oplossing voor jouw organisatie.
Teams apps webinar

Gratis webinar Teams apps [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Is Microsoft Teams jouw favoriete app voor samenwerking met je collega's? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Want door het toevoegen van apps kan je de mogelijkheden van jouw Teams omgeving nog sterk uitbreiden. Ontdek ze hier.
webinar-microsoft365

Gratis webinar: Nieuwe mogelijkheden in Microsoft 365 [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Haal jij het meeste uit je Microsoft 365 pakket? Microsoft heeft weer heel wat nieuwe functionaliteiten gelanceerd voor verschillende van zijn producten als Teams, Yammer en PowerPoint. Ontdek ze tijdens dit webinar.
onedrive webinar

Gratis webinar OneDrive [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Ben je het beu om je documenten en foto’s per email te moeten versturen, om dan bericht te krijgen dat de bestanden te groot zijn om te verzenden? Geraak je geregeld niet aan je documenten, omdat die verspreid staan over je laptop, pc en smartphone? Maak kennis met OneDrive, dat onderdeel is van Microsoft 365.
webinar invite: taakbeheer

Gratis webinar: Taakbeheer in het Microsoft ecosysteem [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Je Microsoft 365 omgeving biedt heel wat mogelijkheden om je taken efficiënt te beheren. Eenvoudige taken zoals je persoonlijke dag- en weekplanning, maar ook meer complexe taken binnen teams, of taken voor projecten waarbij over langere periodes samengewerkt wordt met externen. In deze webinar gaan we door alle oplossing en bekijken we welke het meest geschikt is voor jou.
OneNote webinar

Microsoft OneNote basics [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
OneNote is misschien wel het meest ondergewaardeerde programma van Microsoft Office. Nochtans maakt deze je werk heel wat eenvoudiger. Ontdek de voornaamste mogelijkheden, en handige tips&tricks in deze webinar met live Q&A!
1 2