Onze events

De productiviteit verhogen, klantenservice verbeteren, tijdrovende taken automatiseren... Technologie biedt ontzettend veel opportuniteiten voor je organisatie. De markt evolueert echter zo snel dat het praktisch onmogelijk is om steeds bij te blijven met nieuwe evoluties.

We vinden het dan ook belangrijk om onze expertise met jou te delen. Zo helpen we jou je beste werk te leveren en betere beslissingen te nemen. Hou deze pagina in de gaten voor een overzicht van onze komende events!

Security anno 2021

14 september 2021 10:00 Online webinar
Meestal denken organisaties niet (genoeg) aan security, tot ze gehackt worden, bestanden kwijtraken of er een datalek is. Ze denken eraan wanneer het al te laat is. En dat is een gevaar want hackers zijn vandaag inventiever dan ooit. Wat als je hackings of beveiligingsproblemen zou kunnen voorkomen?

Windows365 voor juridische dienstverleners

15 september 2021 14:00 Online webinar
Als juridische professional staat u vandaag voor verschillende uitdagingen op technologisch vlak. Documenten moeten makkelijk met teams en klanten gedeeld kunnen worden maar toch optimaal beveiligd zijn, alle veiligheidsregels in acht nemend. Microsoft komt nu tegemoet aan die noden met Windows 365 voor de advocatuur en andere juridische dienstverleners.

Windows365 voor accountants

15 september 2021 15:30 Online webinar
Als accountant staat u vandaag voor verschillende uitdagingen op technologisch vlak. Documenten moeten makkelijk met teams en klanten gedeeld kunnen worden maar toch optimaal beveiligd zijn, de regels in acht nemend. Microsoft komt nu tegemoet aan die noden met Windows 365 voor accountants.

Windows365 voor een vzw

10 september 2021 09:30 Online webinar
Digitalisering binnen vzw’s neemt dit jaar een grote sprong. Microsoft komt namelijk met Windows 365; de virtuele cloud computer. Ideaal voor alle vzw's. Windows 365 combineert de kracht en beveiliging van de cloud met de veelzijdigheid en eenvoud van de pc. De cloud pc van Windows biedt een verscheidenheid aan nieuwe scenario's voor de nieuwe manier van werken.
Power Automate webinar invite

Automatiseer tijdrovende of repetitieve taken met PowerAutomate

Online webinar
Meer doen in minder tijd; willen we dat niet allemaal? Wel, met Power Automate van Microsoft kan je makkelijk tijdrovende of repetitieve taken automatiseren.
van fileserver naar sharepoint

7 Redenen om af te stappen van de fileserver en te migreren naar SharePoint [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Veel organisaties houden vast aan hun oude fileserver. Een migratie naar SharePoint kan nochtans van goudwaarde zijn voor je organisatie. Registreer voor deze webinar en ontdek waarom.
Outlook webinar

Haal alles uit Outlook met deze 20 tips [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Outlook is het meest gebruikte programma om mail, agenda en takenlijst te beheren. Velen zijn bekend met de basisprincipes van Outlook, maar er kan zo veel meer en vaak ook veel handiger dan je gewend bent!
webinar 7 tech trends bedrijven7 tech trends bedrijven

7 Tech Trends die dit jaar opduiken binnen bedrijven [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Welke nieuwe technologieën, manieren van werken zullen hun weg vinden naar onze bedrijven? Je ontdekt het in deze webinar!
Webinar teams update

Microsoft Teams update; 11 nieuwigheden die je vandaag kan gebruiken + top 3 aankondigingen [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Gebruik jij Teams frequent en wil je nog meer uit je werkdag halen? Registreer dan vandaag en ontdek de laatste nieuwigheden en aankondigingen
webinar: 7 Tech Trends die dit jaar opduiken in de non-profitsector

7 Tech Trends die dit jaar opduiken in de non-profitsector [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Welke nieuwe technologieën, manieren van werken zullen hun weg vinden naar de non-profitsector? Je ontdekt het in deze webinar!
webinar voor vzws - fondsenwerving

Ontdek hoe 4 technologieën helpen bij fondsenwerving [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
Ontdek hoe Fintech jouw vzw kan helpen bij fondsenwerving tijdens deze webinar door Walter Van Hecke. Na de webinar voorzien we tijd voor je persoonlijke vragen!
webinar: hoe bedrijven tot 30% besparen op telecom

Hoe bedrijven tot 30% besparen op telecom [Herbekijk de webinar hier]

Online webinar
De telecom sector is de laatste jaren sterk door elkaar geschud. Bovendien heeft COVID de behoeften van bedrijven veranderd. Ontdek in deze webinar of je gebruik maakt van de juiste én meest voordelige oplossing voor jouw organisatie.
1 2