Skip to content

IT bedrijf Brussel

Supersnel IT bedrijf Brussel? Techne!

IT bedrijf in Brussel nodig regio Brussel, Molenbeek, Anderlecht, Wemmel, Dilbeek of Halle? Techne is het IT bedrijf voor KMO’s en VZW’s uit de ruime regio van Brussel.

Techne is het betrouwbare IT bedrijf voor Brusselse KMO’s en VZW’s

Ben je op zoek naar een IT bedrijf dat met jou meedenkt en je adviseert in een begrijpelijke taal? Die problemen snel oplost en – beter nog – voorkomt? Een IT bedrijf uit de regio Brussel die dus ook snel ter plaatse kan zijn wanneer een probleem niet vanop afstand opgelost kan worden? Plan dan vandaag nog een kennismakingsgesprek met ons in.

IT Bedrijf Brussel Techne

IT bedrijf regio Brussel kaart

IT Bedrijf Brussel? Techne! 

Enkele Brusselse organisaties waarmee we vandaag als IT bedrijf samenwerken zijn de Belgische federatie van voedselbanken, CGG Brussel en Extensa.

Ons team van 20 IT experten staat klaar om een antwoord te bieden op al je IT vragen. Doordat elk van onze medewerkers een specifieke expertise heeft kan je bij ons terecht voor een brede waaier aan IT diensten en zijn we jouw totaalpartner op het vlak van IT. Die expertise brengen we trouwens in een klare taal en op maat van jouw organisatie en mensen.

Onze IT diensten voor bedrijven en organisaties in Brussel

Je vraagt je wellicht af wat we dan voor jou als ‘totaalpartner’ in ICT kunnen betekenen. Wel, een uitgebreid IT traject ziet er vaak zo uit:

  1. Analyse van de bestaande infrastructuur en kosten: wat zijn de problemen en gevaren, wat zijn de opportuniteiten?
  2. Advies op maat van jouw organisatie: welke stappen raden wij aan om jou te helpen je doelen te bereiken?
  3. Implementatie van bewezen oplossingen door gecertificeerde medewerkers
  4. Training van de medewerkers voor een vlot gebruik van de nieuwe oplossingen
  5. 24/7 onderhoud, monitoring en ondersteuning

Vlot samenwerken valt of staat natuurlijk bij een performante en veilige IT-omgeving. Daarom werken we heel vaak binnen het Microsoft ecosysteem en zorgen we dat de basis (hardware, netwerk, telefonie, beveiliging) op orde staat.

ICT diensten die jou winst opbrengen

Maar we geloven ook dat de grootste meerwaarde die IT jou kan bieden niet enkel zit in de tools die je gebruikt, maar ook de processen daarrond. We noemen dit luik ‘IT empowerment’ waarbij IT echt een meetbaar positief effect heeft op je resultaat. Denk aan:

  • Het integreren van verschillende tools, met het doel om data samen te brengen, efficiënter te werken binnen systemen en fouten te voorkomen
  • Het bouwen van dashboards, om meer inzicht te halen uit de groeiende hoeveelheid data binnen je organisatie en zo snellere, betere en meer onderbouwde beslissingen te nemen
  • Het automatiseren van processen, om tijds- en kwaliteitswinst te bekomen

Enkele klanten in Brussel

IT bedrijf Brussel? Als IT partner werken we samen met heel wat klanten in Brussel, Anderlecht, Molenbeek, Dilbeek, Halle en Wemmel. Enkele namen die je zeker zal kennen zijn de Belgische Federatie van Voedelbanken, het Huis van het Nederlands en Extensa Group.

🡲 Benieuwd wat we voor hen doen en hoe we jou kunnen helpen? Contacteer ons. 🡰

Starten in 4 stappen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we kennismaken en leren we meer weten over jouw uitdagingen op ICT-vlak. Door onze ervaring in verschillende sectoren kunnen we heel wat inzichten delen. Eventueel kunnen we jou aan de hand van een IT-scan een duidelijk overzicht en actieplan geven voor je IT-omgeving.

Wil je graag samenwerken met Techne, al dan niet in tandem met een interne of externe IT-verantwoordelijke? Dan maken we dat makkelijk voor jou:

Een overstap is lang niet zo complex als je wellicht denkt. We regelen deze dan ook kostenloos volledig voor jou in maximaal enkele dagen. Je hoeft je over niets zorgen te maken.

Allereerst zetten we de basis perfect in orde. Denk daarbij aan de beveiliging van je infrastructuur en data, de mogelijkheid om deze snel te herstellen uit een backup en het oplossen van eventuele storingen.

Aan de hand van een IT-scan brengen we de sterktes en zwaktes van je IT-omgeving volledig in kaart. Samen bepalen we vervolgens een ICT-strategie voor de toekomst, die jouw organisatie en mensen helpt groeien.

We houden alle technologische evoluties nauwlettend voor je in de gaten. We zorgen ervoor dat je ICT-omgeving steeds up-to-date blijft en informeren je over de laatste ontwikkelingen.

Waarom je ICT uitbesteden aan Techne?

We maken ICT menselijk

ICT is complex. Daarom hebben we heel wat gecertificeerde experten in huis die steeds bijblijven in de laatste ontwikkelingen. Hun kennis brengen zij in duidelijke taal naar jou over. We geven jou ook inzicht in de kansen en risico's van je IT-omgeving zodat je altijd de juiste IT-beslissingen neemt, ook wanneer je zelf geen ICT-expert bent.

Geen facturen achteraf

Steeds meer klanten stappen over naar onze support365 abonnementsformule. Daarbij bieden we onbeperkte ondersteuning op je toestellen en Microsoft 365 omgeving. We voorzien daarbij 24/7 monitoring en beveiliging van je systemen.

Razendsnelle ondersteuning

Niemand wacht graag op ondersteuning wanneer een probleem zich voordoet. Daarom beloven we jou de snelste ICT-ondersteuning; je krijgt altijd meteen een gespecialiseerde technieker aan de lijn die 95% van de problemen binnen het uur oplost, doorgaans vanop afstand.

Sectorkennis

Wij begrijpen dat je van een partner verwacht dat die jouw sector en de bijbehorende uitdagingen begrijpt. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in verschillende sectoren als vzw's, accountancy, legal, productieomgevingen, projectontwikkeling, industrie en bouw.

Empower People With Technology

Techne heeft als missie alle medewerkers binnen de organisatie de beste technologische ervaring te geven zodat ze snel, gefocust en met plezier hun doelen kunnen bereiken. Dat doen we door echt kennis te delen, op deze pagina leer je van onze ICT experts. Een voorbeeld van hoe we jou de tools niet alleen aanreiken maar ook klaar en duidelijke uitleggen? Deze video waarin onze digital coach Microsoft 365 apps aan je uitlegt.