Skip to content

IT bedrijf Ninove

IT bedrijf nodig in de regio Ninove, Denderleeuw, Roosdaal?
Zoek niet verder; Techne is dé IT-partner voor KMO’s en VZW’s in jouw regio.

Techne biedt IT ondersteuning en IT beheer in de regio Ninove

IT-bedrijf-NinoveOndervind je problemen met je IT infrastructuur, zoek je strategisch advies, wil je je IT netwerk beter beveiligen? Kortom; heb jij een IT vraag en wil je graag advies van een specialist uit de regio, die de tijd voor je neemt en zijn kennis met je deelt op een duidelijke manier ? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Techne bestaat uit een team van 20 IT-specialisten met een uiteenlopende expertise. Daardoor zijn we een totaalleverancier voor IT-oplossingen en het aanspreekpunt bij al jouw IT vragen.

We werken vandaag reeds samen met honderden KMO’s en VZW’s uit de regio en daardoor kennen we de uitdagingen waar ook jij vandaag wellicht voor staat. Enkele zaken waarmee we jou kunnen helpen:

  • Een IT-scan van je huidige omgeving, om problemen en tekortkomingen, maar ook opportuniteiten aan het licht te brengen
  • Het opzetten van een performante IT omgeving. Alles start met een stabiel netwerk, goede beveiliging en performante toestellen
  • Een 24/7 IT helpdesk voor alle IT gerelateerde vragen. Meer dan 90% van alle IT vragen kunnen vanop afstand opgelost worden. Is het toch nodig, dan kan een van onze experts in de regio Ninove snel ter plaatse komen

Adviseur voor een IT omgeving die vóór jou werkt

Bovenstaande zaken zijn natuurlijk de basis voor een goede IT omgeving. Maar we gaan verder. We willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen van IT zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken én we willen dat IT hen versterkt.

Zaken waarvoor je bijvoorbeeld nog bij ons terecht kan zijn:

  • Strategisch IT advies – bijvoorbeeld omtrent IT-budgettering; investeren in hard- en software vs overstappen naar de cloud
  • Training in het gebruik van de verschillende oplossingen
  • 24/7 monitoring van alle systemen zodat eventuele problemen opgelost worden vóór ze hinder veroorzaken
  • Het voorzien van dashboards voor het management zodat zij beter, datagedreven beslissingen kunnen nemen
  • Het automatiseren van processen voor tijds- en kwaliteitswinst

Starten in 4 stappen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we kennismaken en leren we meer weten over jouw uitdagingen op ICT-vlak. Door onze ervaring in verschillende sectoren kunnen we heel wat inzichten delen. Eventueel kunnen we jou aan de hand van een IT-scan een duidelijk overzicht en actieplan geven voor je IT-omgeving.

Wil je graag samenwerken met Techne, al dan niet in tandem met een interne of externe IT-verantwoordelijke? Dan maken we dat makkelijk voor jou:

Een overstap is lang niet zo complex als je wellicht denkt. We regelen deze dan ook kostenloos volledig voor jou in maximaal enkele dagen. Je hoeft je over niets zorgen te maken.

Allereerst zetten we de basis perfect in orde. Denk daarbij aan de beveiliging van je infrastructuur en data, de mogelijkheid om deze snel te herstellen uit een backup en het oplossen van eventuele storingen.

Aan de hand van een IT-scan brengen we de sterktes en zwaktes van je IT-omgeving volledig in kaart. Samen bepalen we vervolgens een ICT-strategie voor de toekomst, die jouw organisatie en mensen helpt groeien.

We houden alle technologische evoluties nauwlettend voor je in de gaten. We zorgen ervoor dat je ICT-omgeving steeds up-to-date blijft en informeren je over de laatste ontwikkelingen.

Waarom je ICT uitbesteden aan Techne?

We maken ICT menselijk

ICT is complex. Daarom hebben we heel wat gecertificeerde experten in huis die steeds bijblijven in de laatste ontwikkelingen. Hun kennis brengen zij in duidelijke taal naar jou over. We geven jou ook inzicht in de kansen en risico's van je IT-omgeving zodat je altijd de juiste IT-beslissingen neemt, ook wanneer je zelf geen ICT-expert bent.

Geen facturen achteraf

Steeds meer klanten stappen over naar onze support365 abonnementsformule. Daarbij bieden we onbeperkte ondersteuning op je toestellen en Microsoft 365 omgeving. We voorzien daarbij 24/7 monitoring en beveiliging van je systemen.

Razendsnelle ondersteuning

Niemand wacht graag op ondersteuning wanneer een probleem zich voordoet. Daarom beloven we jou de snelste ICT-ondersteuning; je krijgt altijd meteen een gespecialiseerde technieker aan de lijn die 95% van de problemen binnen het uur oplost, doorgaans vanop afstand.

Sectorkennis

Wij begrijpen dat je van een partner verwacht dat die jouw sector en de bijbehorende uitdagingen begrijpt. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in verschillende sectoren als vzw's, accountancy, legal, productieomgevingen, projectontwikkeling, industrie en bouw.