Uw uitgebreide IT-scan met €1755 korting!

Black Friday aanbieding: Boek uw IT-scan ter waarde van €1950 nu tijdelijk* voor slechts €195!

Bestel uw IT-scan

*Aanbod geldig tot en met 30/11/2020

 

Uit gesprekken met bedrijfsleiders blijkt dat veel bedrijven en organisaties blind varen wat betreft hun IT. De systemen draaien vandaag maar er is heel wat onduidelijkheid:

  • Zijn we voldoende beschermd tegen dataverlies, malware en hackers?
  • Zijn er onderdelen die inefficiënt werken waardoor we geld verliezen?
  • Volgen we de best practices aangegeven door bv Microsoft?

Daarom bieden we tot 30 november onze 360° technische en strategische IT-scan ter waarde van €1950 aan voor slechts €195. Een kennismakingschenk dus van €1755.

Bestel uw IT-scan

Wat omvat de IT-scan?

Deze uitgebreide scan met duidelijk en visueel rapport biedt zowel voor de bedrijfsleiding als de interne IT waardevolle inzichten.

Het bevat bevindingen op het vlak van netwerk, security, cloud: domein controllers, groepsbeleid, servers, gebruikers, werkplekveroudering, … én we vatten deze bevindingen samen op een duidelijke, visuele manier. Zo heeft u een perfect beeld van uw infrastructuur, beveiliging en de mate waarin u vandaag kan herstellen van een eventueel datalek of malware.

Zelfs wanneer u er vandaag niet aan denkt om van IT-leverancier te veranderen willen we uw organisatie helpen. Profiteer daarom van deze Black Friday korting en bestel uw IT-scan ten laatste 30/11 met €1755 korting!

We begrijpen het als u sceptisch bent, misschien werd u al eens telerugesteld.

Onze IT-scan biedt u echter alleen maar voordelen; de kost is verwaarloosbaar en er zijn geen verdere verplichtingen van uw kant. Zelfs wanneer u al werkt met een externe partner kunnen we de IT-scan uitvoeren als een ‘second opinion’.

Deze uitgebreide scan met rapportage wordt normaal verkocht aan €1950. De waarde van de IT-scan ligt dus 10x hoger dan de kleine investering die u vandaag maakt. De inzichten zijn zo waardevol dat het wellicht uw beste investering wordt van 2020 én 2021.

We willen zelfs een stap verder gaan en u de IT-scan volledig terugbetalen indien u toch vindt dat de scan u geen betere inzichten oplevert.

Hoe gaat de IT-scan in zijn werk?

  1. Vraag uw scan hieronder aan. We plannen dan een afspraak in.
  2. Een senior expert komt langs om de scan uit te voeren en u enkele vragen te stellen
  3. Het rapport (in mensentaal) wordt uitgeschreven in onze kantoren
  4. Een strategisch accountmanager komt langs om het rapport en onze bevindingen te delen
  5. U kan nu de nodige stappen ondernemen voor een veilige en performante IT-omgeving, met ons of uw huidige partner

De IT-scan zal u zekerheid bieden, uw kennis verrijken en u helpen om betere beslissingen te nemen met betrekking tot uw IT.

Bestel uw IT-scan vandaag: