Skip to content

Meraki Accountants

Meraki Accountants

Meraki is een accountantskantoor met vestigingen in Halle en Kapelle-op-den-Bos. Het kantoor werd in 2020 door ervaren accountants opgericht als antwoord op de snel veranderende behoeftes van ondernemers en vzw’s en heeft sindsdien een sterke groei gekend. Bij Meraki vind je geen traditionele accountants maar wel business partners die verder kijken dan het financiële en fiscale aspect. Het digitale DNA van Meraki faciliteert een focus op de toekomst en de groeiplannen van haar cliënteel.

Groeien, van living tot tweede vestiging

Bij de start van het kantoor was de ambitie onmiddellijk heel groot. De uitdagingen waren mogelijks nog groter.
Tim Wynant, Business Innovation Partner bij Meraki: “Techne was vanaf het eerste moment mee in ons verhaal en werkte een IT-omgeving uit die makkelijk schaalbaar was en voldeed aan alle technische vereisten die we hadden.

In iedere fase, van de start in onze living tot het openen van de tweede vestiging, werd er tijdig een plan van aanpak uitgewerkt en werden de juiste oplossingen aangeboden. Nu we op de vooravond van onze volgende grote stap staan, zien we dat onze IT-omgeving nog steeds de flexibiliteit heeft van in het begin en we zonder zorgen verder kunnen bouwen.”

Meraki quote

Bereikbaarheid, oplossingsgericht

“In de laatste 20 jaar hebben we het (on)genoegen gehad om met meerdere IT-partners samen te werken. Vaak botsten we in het verleden op dezelfde problemen: moeilijk bereikbaar, lang moeten wachten op definitieve oplossingen, pushen van verouderde hard- en software omdat ze toevallig zelf verdeler waren, etc.”

Meraki quote

“Daarnaast is er tussen onze beide organisaties ook een duidelijk match op het vlak van cultuur en het creëren van een moderne werkplek waar iedereen zich thuis voelt. We zien Techne dan ook als een extensie van het team. Fantastisch om zo te kunnen samenwerken.”

  • Associated ServicesBeveiliging, Connectiviteit, Hardware en Software, Managed services, Microsoft 365, SharePoint, VOIP telefonie,
  • Associated TargetsContinuïteit,
  • EigenaarTim Wynant, Sonia Cardoen, Sandra Verdickt
  • Werknemers12
  • Websitehttps://meraki.expert/