Skip to content

Vraag je IT-scan aan

De 360° technische en strategische IT-scan biedt je zekerheid, verrijkt je kennis en helpt je om betere beslissingen te nemen met betrekking tot je IT. Vraag je scan daarom vandaag nog aan!

Je uitgebreide IT-scan met €1755 korting!

elke-seconde-telt

Veel ondernemers rijden met een lekke band!

Boek vandaag nog uw 360° technische en strategische IT-scan waarde van €1950 voor amper €195. 

Wat mag ik verwachten van de IT-scan?

De IT-scan biedt voor zowel voor de bedrijfsleiding als de interne IT waardevolle inzichten dankzij een gebruiksvriendelijk management rapport alsook een uitvoerig verslag.

Het bevat bevindingen op het vlak van netwerk, security, cloud: domein controllers, groepsbeleid, servers, gebruikers, werkplekveroudering, … én we vatten deze bevindingen samen op een duidelijke, visuele manier.

Zo heeft u een perfect beeld van uw infrastructuur, beveiliging en de mate waarin u vandaag kan herstellen van een eventueel datalek of malware.

Zelfs wanneer u er vandaag niet aan denkt om van IT-leverancier te veranderen is dit rapport perfect om een beter inzicht te verkrijgen in uw digitale sterktes en zwaktes.

niet tevreden? Geld terug!

Onze IT-scan biedt u alleen maar voordelen; de kost is verwaarloosbaar en er zijn geen verdere verplichtingen van uw kant.

Deze uitgebreide scan met rapportage wordt normaal verkocht aan €1950. De waarde van de IT-scan ligt dus 10x hoger dan de kleine investering die u vandaag maakt. De inzichten zijn zo waardevol dat het wellicht uw beste investering wordt van 2021.

Hoe gaat de IT-scan in zijn werk?

  1. Vraag je scan hieronder aan. We plannen dan een afspraak in.
  2. Een senior expert komt langs om de scan uit te voeren en u enkele vragen te stellen
  3. Het rapport (in mensentaal) wordt uitgeschreven in onze kantoren
  4. Een digitale adviseur komt langs om het rapport en onze bevindingen te delen
  5. U kan nu de nodige stappen ondernemen voor een veilige en performante IT-omgeving, met ons of uw huidige partner

De IT-scan zal u zekerheid bieden, uw kennis verrijken en u helpen om betere beslissingen te nemen met betrekking tot uw IT.

Vraag je IT-scan aan: