Skip to content

Bato

Bato

Logo Bato

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller is Bato één van de toonaangevende bouwbedrijven in het Pajottenland. Renovatie of nieuwbouw, ruwbouw of sleutel-op-de-deur: Bato presenteert zich als een partner die alle aspecten van het bouwtraject op zich kan nemen. Techne verzorgde voor Bato de migratie van de mailboxen naar de cloud.

Situatie vooraf

Medewerkers van Bato zijn vaak op de baan of op een werf. Doordat ze verschillende manieren gebruikten om mails en bestanden te raadplegen, verdween het overzicht en was het vaak moeilijk om zaken terug te vinden.

Oplossing

Tom Spapens, gedelegeerd bestuurder van Bato NV licht toe: “Techne adviseerde om alle mailaccounts naar Office 365 in de cloud over te zetten. Onze medewerkers zouden vanaf eender welk apparaat hun mails kunnen beheren en bestanden delen. Bij de overstap werd alle overbodige informatie gearchiveerd en werden alle toestellen ingesteld.”

Resultaat

Alle medewerkers van Bato hebben nu overal een uniforme mailervaring. Of ze nu op de werf, op kantoor of bij een klant zijn, ze hebben steeds een volledig overzicht van hun mails en bestanden. Met een relatief eenvoudige ingreep werd de manier van werken een stuk makkelijker en overzichtelijker.

  • Associated TargetsWin tijd,
  • EigenaarTom Spapens
  • Websitewww.batobouw.be