Begeleid wonen pajottenland

Beschut wonen pajottenland logo

Begeleid Wonen Pajottenland ondersteunt volwassenen met een beperking bij het zelfstandig wonen. De organisatie ondersteunt hen op verschillende levensvlakken en biedt onder andere psychosociale steun, hulp bij administratie en opvoedingsondersteuning. Begeleid Wonen Pajottenland vormt zo de brug tussen deze mensen en de samenleving, alsook tussen de verschillende organisaties en diensten onderling.

Nieuwe locatie in Dilbeek

De organisatie verhuisde recent naar een nieuwe locatie in Dilbeek. Belangrijk daarbij was dat de medewerkers na de verhuis uiteraard vlot konden blijven werken. Techne, dat sinds 2016 technologiepartner is van Begeleid Wonen Pajottenland, werd gevraagd om de IT-infrastructuur in het nieuwe gebouw op te zetten.

Lut Van Assche, dienstverantwoordelijke bij Begeleid Wonen Pajottenland: “De voornaamste taken waren het opzetten van het netwerk; firewall, switches en WiFi en de bijbehorende bekabeling. Daarbij moest ook een verbinding opgezet worden met het datacenter van Techne, waar we een server in colocatie hadden staan.”

Door een duidelijke planning, nauwe opvolging en uitgebreide tests kon Begeleid Wonen Pajottenland begin dit jaar probleemloos z’n intrek nemen in het nieuwe gebouw.

Advies in een begrijpbare taal

Techne weet onze vragen te beantwoorden op een begrijpbare wijze

Wat we zo aangenaam vinden aan de samenwerking met Techne is dat zij met ons meedenken. We kunnen bij hen terecht met onze vragen en zij weten die te beantwoorden op een begrijpbare wijze. De samenwerking verloopt daardoor vlot en ook dit project werd volgens plan en goed op tijd afgerond. Alles loopt goed met onze IT en we hadden het geluk dat we ook tijdens de corona-crisis meteen vlot van thuis uit konden werken.

Of ik Techne zou aanbevelen bij andere mensen? Zeker. Ik ben ervan overtuigd dat er goedkopere partijen te vinden zijn, maar tegenover die prijs staat gewoon een heel hoge kwaliteit.”

Contacteer ons
Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

© 2021 Techne. All Rights Reserved.
Privacybeleid  |  Cookiebeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Sitemap