Bezorgt uw huidige IT’er u hoofdpijn?

  • Heeft hij een eeuwigheid nodig om u terug te bellen en op uw vragen te reageren?
  • Betaalt u veel geld om de zaken draaiende te houden, maar heeft u NOG ALTIJD onderbrekingen, vragen, vertragingen en andere terugkerende problemen?
  • Bent u niet 100% zeker dat hij uw back-ups goed opvolgt en uw netwerk goed beveiligt?
  • Heeft u het gevoel dat uw doelen en die van uw IT’er niet gealigneerd zijn?
    Hij maakt u eerder ARMER en niet RIJKER?

Beste collega ondernemer,

Voelt u zich opgescheept met een IT-partner die niet de SERVICE levert die u verwacht, maar weet u niet op wie u  kan vertrouwen om goed werk te leveren aan KMO vriendelijke tarieven?

In dat geval hebben we de oplossing waarmee IT-problemen u NOOIT meer hoofdpijn veroorzaken.

Bekijk een voorbeeld van de IT-scan

Mijn naam is Walter Van Hecke; oprichter en zaakvoerder van Techne. Techne is gespecialiseerd in het leveren van proactieve IT-ondersteuning en -diensten aan bedrijven zoals dat van u.

Misschien heeft u nog niet van ons gehoord, maar ik ben ervan overtuigd dat onze naam zal bijblijven wanneer u m’n brief gelezen heeft.

Arrogant? Neen vastberaden, zelfverzekerd! Hoe ik zo’n gewaagde uitspraak kan doen?

Heel simpel, bijna elke zaakvoerder waarmee ik spreek bekent dat hun huidige IT’er – of het nu een vriend is die goed is met computers of een ‘professioneel’ IT-bedrijf – NIET volledig het serviceniveau levert dat ze willen.

Daarom worden ze gedwongen om te gaan met terugkerende problemen en hoge facturen en zijn ze bang dat hun netwerk NIET voldoende beveiligd is tegen hackers, cryptolockers, langdurige pannes en dataverlies.

Dat is mijns inziens gewoon onaanvaardbaar anno 2020!

Hoewel het idee om betrouwbare, betaalbare, full-service IT-diensten te bieden geen verbazingwekkend concept is, verbaast het me toch hoeveel IT-bedrijven het niet goed doen.

Daarom begrijp ik het als u sceptisch bent. Misschien werd u in het verleden al eens teleurgesteld.

Daarom wil ik u het volgende aanbod doen …

Wij bieden u een volledige technische en strategische  IT-scan ter waarde van € 1.950 voor slechts € 195.

Daarbij stuur ik een van mijn senior experts naar uw kantoor om een audit uit te voeren van de beveiliging en de algehele gezondheid van uw netwerk.

Vervolgens geven we u een rapport met bevindingen dat niet alleen laat zien of uw gegevens- en computernetwerk écht goed beveiligd zijn, maar ook of er iets is wat u nu kan doen om een grote netwerkstoring, gegevensverlies of hackeraanval te voorkomen.

Bekijk een voorbeeld van de IT-scan

Het kan immers nooit kwaad om een tweede opinie te krijgen van een gekwalificeerde derde partij – en deze beoordeling is geheel vrijblijvend. (Uw huidige IT’er hoeft het zelfs niet te weten).

Vraag uw IT-scan vandaag nog aan op  https://www.techne.be/scan

Op die pagina ziet u hoe een IT-scan in zijn werk gaat en welk resultaat u mag verwachten.

Positieve groeten,

Walter Van Hecke,
Zaakvoerder Techne

P.S. Waarom het risico nemen? Aan onze IT-scan zijn geen verwachtingen of verplichtingen verbonden. Op zijn minst is het een goede validatie door derden van hoe goed uw IT momenteel presteert.

P.P.S.: Deze actie is geldig tot 30/09 en enkel voor de eerste 50 bedrijven die reageren. De pagina gaat offline wanneer de plaatsen volzet zijn.

Bekijk een voorbeeld van de IT-scan