Skip to content

brief

Rijdt u met een lekke band?

elke seconde telt

Beste Zaakvoerder,
Beste collega-ondernemer,

Te veel zaakvoerders rijden met een lekke band!

 Als zaakvoerder werkt u ongetwijfeld harder en langer dan de meeste mensen.

Onze taak als zaakvoerder is weliswaar niet het maximum aantal uren uit ons lichaam en dat van onze mensen te halen, maar het beste resultaat te creëren in een minimum van tijd.

Om dat te realiseren moeten uw technologie, interne processen en mensen één zijn, net als een wielrenner en zijn fiets.

Te vaak komt in gesprekken naar voor dat er nog niet veel tijd geïnvesteerd werd in digitalisering, dat de mensen en de interne processen niet op elkaar afgestemd zijn en spijtig genoeg ook dat de IT-leverancier zich beperkt tot het oplossen van ad-hoc problemen, het adviseren welke laptop u het best koopt en het updaten van de servers. Maar daar stopt het dan ook…

Al deze taken zijn belangrijk maar wij geloven dat het de taak is van de IT-partner u te helpen bij het realiseren van uw doelen en u te ontzorgen.

Misschien bent u een uitzondering op de regel en levert uw IT al een fantastische bijdrage bij het behalen van uw doelen. Dat hoop ik als ondernemer van harte maar toch wil ik u een buitengewoon voorstel doen.

Techne is een technologiepartner die de complexiteit van ICT wegneemt, communiceert in de taal van zaakvoerders en advies geeft op maat van KMO’s.

Dat wil ik U graag bewijzen door de “360° technische en strategische IT-scan” ter waarde van €1950 aan te bieden voor slechts €195.

Onze meest waardevolle analyse, de “360° technische en strategische IT-scan” brengt de sterktes en zwaktes van uw huidige manier van werken en technologieën in kaart.

De audit werd al uitgevoerd bij meer dan 100 KMO’s in de regio en biedt elke keer opnieuw nieuwe inzichten aan de zaakvoerder.

U kiest als zaakvoerder zelf welke aspecten u wenst te analyseren:

  • IT scan TechneInfrastructuur
  • Beveiliging
  • Continuïteit
  • Digitale facturatie
  • Digitale verkoop
  • Digitale marketing
  • Digitale telefonie

Ga naar techne.be/it-scan om een voorbeeldrapport te bekijken en uw IT-Scan aan te vragen.

Ik hoop op deze manier met u kennis te maken en misschien wel mee te helpen om uw zakelijke doelen voor 2021 te bereiken.

Met warme groeten,

Walter Van Hecke – Zaakvoerder Techne

P.S: U kan de IT-scan laten doorvoeren als een tweede opinie. Deze aanbieding is volledig vrijblijvend. Actie geldig tot 28/02.