Skip to content

B&V Invest

B&V Invest

B&V invest is een vastgoedkantoor in Aalst dat instaat voor de verhuur en verkoop van alle vastgoed tussen Gent en Brussel. Het bedrijf, dat in 2009 opgericht werd door Jonathan Vandevelde en Didier Bocqué, is ondertussen uitgegroeid tot een team van 12 mensen.

Die groei leidde tot verschillende verhuizingen. Bij de start werkten zij vanuit een klein kantoor boven een fabrieksgebouw. Vandaag, 3 verhuizingen later, vind je B&V invest aan het Keizersplein in het hart van Aalst.

Ook IT groeit en wordt complexer

Zaakvoerder Didier Bocqué laat weten; “Ook de IT-omgeving groeide mee en werd complexer. Het computersysteem moest op punt gezet worden. Voor het delen van bestanden werd gebruik gemaakt van 1 gedeelde OneDrive. Dat werkte niet efficiënt, we konden bijvoorbeeld niet zien welke collega wijzigingen had gedaan aan een bestand. Maar ook naar beveiliging toe wilden we zeker zijn dat we alle nodige voorzorgsmaatregelen namen. Daarnaast wilden we dat onze medewerkers niet gebonden waren aan hun bureau, maar vanaf elke locatie konden werken.

Proximiteit is in onze sector natuurlijk belangrijk. We vinden het dan ook fijn om met partners uit de regio te werken. Zo kwamen we, op aanbeveling van een gezamenlijke partner, terecht bij Techne. Het eerste contact was goed dus we beslisten meteen om samen te werken.”

Duidelijke afspraken en steeds bereikbaar

“En daar hebben we zeker geen spijt van; alles werkt naar wens en de zaken waar we hinder van ondervonden zijn opgelost. Onze IT is nu klaar voor de toekomst. Dankzij Microsoft 365 werken we vanaf elke locatie en dankzij Intune en Advanced Threat protection staan het beheer en de beveiliging van onze apparaten en systemen ook op punt.

Voor het delen van bestanden maken we nu gebruik van SharePoint, wat onder andere op het vlak van versiebeheer veel meer mogelijkheden biedt. Onze bestanden zijn altijd en overal beschikbaar én we weten precies welke wijzigingen doorgevoerd werden.

De samenwerking verloopt heel vlot; de mensen bij Techne zijn steeds bereikbaar en maken duidelijke en goede afspraken. Dat is voor ons het belangrijkste.

Of ik Techne zou aanbevelen bij andere mensen? Zeker en vast. Voor mij is de professionaliteit en het goede en makkelijke contact heel belangrijk.”

  • Associated ServicesBeveiliging, Microsoft 365,
  • Associated TargetsContinuïteit, Win tijd,
  • EigenaarDidier Bocqué en Jonathan Vandevelde
  • Opgericht2009
  • Werknemers12
  • Websitehttps://www.bvinvest.be/