Skip to content

Heilig Hart Grimbergen

Heilig Hart Grimbergen

Hhg Logo

Zowel valide senioren als personen met zware lichamelijke, mentale of sociale problemen kunnen terecht bij woon- en zorgcentrum Heilig Hart in Grimbergen.

De 175 gebruikers kunnen er verblijven in dagverblijf, kortverblijf of vast verblijf. Techne zorgde enkele jaren geleden reeds voor een vernieuwing van de IT-infrastructuur.

Onlangs besloot de organisatie haar IT-uitgaven te budgeteren en sloot Heilig Hart Grimbergen een managed servicesovereenkomst af met Techne. Zo heeft de organisatie vooraf zicht op de IT-uitgaven en ligt de IT-strategie in lijn met de missie, visie en waarden.

Situatie vooraf

Na een grondige aanpassing van de IT-infrastructuur wilde de raad van bestuur van Heilig Hart Grimbergen een duidelijk beeld hebben van de kostprijs van de IT.

Omdat de kostprijs van IT sterk afhankelijk is van de missie en visie van de organisatie werden alle technologische oplossingen afgestemd op de doelstellingen van het Heilig Hart.

Oplossing

Techne werkt voor Heilig Hart Grimbergen voor een vast bedrag per maand. In de overeenkomst is een specifiek bedrag vastgelegd voor IT-ondersteuning. Die ondersteuning is 24/7 want een woon- en zorgcentrum draait natuurlijk de klok rond. Daarnaast is er ook een bedrag voorzien voor investeringen zodat men exact weet wat IT zal kosten.

Resultaat

Het IT-budget voor ondersteuning, onderhoud en investeringen ligt vooraf vast. Dankzij de doorlopende overeenkomst worden veel accute en toekomstige problemen voorkomen.

Nu draagt technologie bij aan de strategie en zijn de IT-investeringen gefundeerd en transparant.

  • Associated ServicesIT-audit, Managed services,
  • Associated TargetsContinuïteit, Stabiliteit,
  • EigenaarKris Vandeneede
  • Werknemers300
  • Websitehttp://www.hhg.be