Skip to content

IT bedrijf Asse

IT bedrijf Asse, Ternat of Zellik nodig?
Techne is de IT partner voor KMO’s en VZW’s uit de ruime regio van Asse.

Techne: ICT bedrijf voor de regio Asse

Asse-Ternat-ZellikBen je op zoek naar snelle en persoonlijke IT ondersteuning? Heb je aanhoudende problemen met je IT waar je eindelijk een oplossing voor wilt? Wil je advies van experts die jou niet enkel de juiste oplossingen aanreiken, maar ook begeleiden in het gebruik ervan?

Plan dan vandaag nog je kennismakingsgesprek in met ons. We willen jou graag leren kennen en zullen je meteen praktisch advies en tips meegeven.

Wij willen hét aanspreekpunt zijn voor alle IT vragen van KMO’s en vzw’s in de regio Asse. Of het nu gaat om computers, servers, netwerken, cloudoplossingen, beveiliging, WiFi of (VoIP) telefonie; we hebben altijd een ICT expert die je kan helpen. Verwacht je niet aan ‘tech-talk’ maar advies in jouw taal en op maat van jouw onderneming.

ICT Asse en regio: dit kunnen we voor jou betekenen

Techne werkt met heel wat organisaties uit de regio Asse. Doorgaans is hun doel duidelijk; zij willen een partner die hen ontzorgt en voor hen klaar staat, al dan niet in tandem met de interne IT-verantwoordelijke of zelfs een andere, externe partner.

Alles start uiteraard met een stabiele én veilige IT-omgeving. Het is de basis die we altijd als eerste op punt zetten. Heel wat van onze klanten kiezen daarom voor het Microsoft ecosysteem.  Daarnaast geven we ook strategisch advies voor een zorgeloze IT-omgeving die jou helpt je zakelijke doelen te bereiken.

Enkele IT diensten waarvoor je bij ons terecht kan:

  • Razendsnelle helpdesk, 24/7. IT problemen kunnen voor veel frustraties zorgen bij je medewerkers. Ze zorgen daarnaast voor heel wat productiviteitsverlies. Daarom voorzien wij 24/7 een helpdesk. Heb je een IT vraag? Dan kan je steeds bellen – je hebt meteen een expert aan de lijn. Kan je vraag niet vanop afstand opgelost worden, dan komt er een technieker bij je langs.
  • Proactieve ondersteuning: Het enige goede probleem is eentje dat voorkomen werd. Daarom zorgen we voor een uitgebreide IT monitoring. Dit houdt in dat we real time meldingen krijgen wanneer zich een onregelmatigheid voordoet. Heel wat problemen kunnen op die manier verholpen worden voor ze hinder veroorzaken. Kies je voor IT-ondersteuning aan een vaste prijs per maand (onze managed services) dan hoef je daar zelfs niet extra voor te betalen.
  • Begeleiding en training: Wanneer je zelf geen klusser bent is het vast een hele opdracht voor jou om bijvoorbeeld een tuinhuis van a tot z te bouwen. Zelfs wanneer je de meest uitgebreide gereedschapskoffer hebt. Wat je nodig hebt is iemand die jou begeleidt, die je een stappenplan geeft en vertelt welke tools je waarvoor dient te gebruiken. Wij geloven dat het bij IT net zo gaat; al te vaak zien we organisaties die stevig geïnvesteerd hebben in nieuwe oplossingen die uiteindelijk niet goed of onvoldoende gebruikt worden. Erger nog; hun medewerkers gebruiken uiteindelijk hun eigen tools om hetzelfde doel te bereiken.
  • Strategisch advies: Binnen jouw sector zijn er de laatste jaren ongetwijfeld verschillende evoluties geweest. Organisaties moeten steeds bijblijven. En dat terwijl ook de technologie errond razendsnel evolueert. Wel, wij volgen die technologische ontwikkelingen op de voet en adviseren je. Digitale transformatie, innovatie, de interne processen op punt zetten? Wij zijn jouw klankbord!
  • IT die meerwaarde biedt: Wij geloven dat IT niet enkel geld moet kosten, maar ook geld moet opbrengen. We kijken daarom ook naar de processen binnen je organisatie en hoe we die samen kunnen optimaliseren. Krijg je nog maar moeilijk inzichten uit de grote hoeveelheid data? Dan voorzien we een dashboard zodat je voortaan betere, gefundeerde beslissingen neemt. Gaat er veel tijd verloren aan bepaalde processen? Dan automatiseren we een deel van die workflow. Meer tijdswinst, minder fouten! In zulke zaken zit vandaag de echte winst.

Klanten uit Asse

Recent zijn we met onze kantoren van Dilbeek naar Roosdaal verhuisd. We bedienen van daaruit heel wat KMO’s en VZW’s uit de regio Asse, Ternat en Zellik zoals Contimac, carrosserie Vannerum, Creamoda en Transkript vzw.

Starten in 4 stappen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we kennismaken en leren we meer weten over jouw uitdagingen op ICT-vlak. Door onze ervaring in verschillende sectoren kunnen we heel wat inzichten delen. Eventueel kunnen we jou aan de hand van een IT-scan een duidelijk overzicht en actieplan geven voor je IT-omgeving.

Wil je graag samenwerken met Techne, al dan niet in tandem met een interne of externe IT-verantwoordelijke? Dan maken we dat makkelijk voor jou:

Een overstap is lang niet zo complex als je wellicht denkt. We regelen deze dan ook kostenloos volledig voor jou in maximaal enkele dagen. Je hoeft je over niets zorgen te maken.

Allereerst zetten we de basis perfect in orde. Denk daarbij aan de beveiliging van je infrastructuur en data, de mogelijkheid om deze snel te herstellen uit een backup en het oplossen van eventuele storingen.

Aan de hand van een IT-scan brengen we de sterktes en zwaktes van je IT-omgeving volledig in kaart. Samen bepalen we vervolgens een ICT-strategie voor de toekomst, die jouw organisatie en mensen helpt groeien.

We houden alle technologische evoluties nauwlettend voor je in de gaten. We zorgen ervoor dat je ICT-omgeving steeds up-to-date blijft en informeren je over de laatste ontwikkelingen.

Waarom je ICT uitbesteden aan Techne?

We maken ICT menselijk

ICT is complex. Daarom hebben we heel wat gecertificeerde experten in huis die steeds bijblijven in de laatste ontwikkelingen. Hun kennis brengen zij in duidelijke taal naar jou over. We geven jou ook inzicht in de kansen en risico's van je IT-omgeving zodat je altijd de juiste IT-beslissingen neemt, ook wanneer je zelf geen ICT-expert bent.

Geen facturen achteraf

Steeds meer klanten stappen over naar onze support365 abonnementsformule. Daarbij bieden we onbeperkte ondersteuning op je toestellen en Microsoft 365 omgeving. We voorzien daarbij 24/7 monitoring en beveiliging van je systemen.

Razendsnelle ondersteuning

Niemand wacht graag op ondersteuning wanneer een probleem zich voordoet. Daarom beloven we jou de snelste ICT-ondersteuning; je krijgt altijd meteen een gespecialiseerde technieker aan de lijn die 95% van de problemen binnen het uur oplost, doorgaans vanop afstand.

Sectorkennis

Wij begrijpen dat je van een partner verwacht dat die jouw sector en de bijbehorende uitdagingen begrijpt. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in verschillende sectoren als vzw's, accountancy, legal, productieomgevingen, projectontwikkeling, industrie en bouw.