Skip to content

Digitale coaching

Maximaal rendement uit je IT

Techne IT-partner coaching innovatie

Van je IT-partner verwacht je dat hij sterk is in IT. Maar je wilt ook dat hij jouw organisatie, de werking en uitdagingen van je sector begrijpt

Daarom leggen we ons toe op verschillende sectoren als Legal, Accountancy, Advocatuur, Bouw, Productie en VZW’s. We hebben binnen deze sectoren dan ook een sterk klantenportfolio opgebouwd.

Op die manier kunnen we kennis uit voorgaande projecten meedragen en jou strategisch coachen voor een IT-strategie in lijn met je bedrijfsstrategie.

We voorzien ook IT-trainingen

Zelfs de beste tools zijn waardeloos wanneer ze niet correct gebruikt worden. Wij vinden het daarom belangrijk om de eindgebruikers en beheerders goed te ondersteunen bij het gebruik van de verschillende systemen. 

Iedereen heeft training nodig, zowel beheerders als eindegebruikers. Wij geven trainingen aan beiden en kunnen op maat kijken wat je organisatie nodig heeft.

Onze trainingen en opleidingen helpen je een grote productiviteitswinst te realiseren. Doordat je systemen optimaal gebruikt worden haal je de meeste waarde uit je investeringen én voorkom je frustraties bij mensen die niet goed weten hoe zij verwachten worden te werken of tijd verliezen doordat er niet 1 uniforme werkwijze is.

Krijg subsidies voor onze opleidingen en adviestrajecten

Techne is KMO dienstverlener (registratienummer D.V.A232055). Dat wil zeggen dat je voor onze opleidingen en adviestrajecten subsidies kan aanvragen bij de Vlaamse Overheid. Voor investeringen rond Cybersecurity krijg je op dit moment zelfs 45% terugbetaald.

Wil je graag bespreken welke trainingen of opleidingen jouw KMO of VZW kunnen helpen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Voordelen

Ontdek hier al onze trainingen voor: