Jonckheere Spanten

Jonckheere Spanten

Houten prefab spanten hebben als groot voordeel dat ze niet op de werf moeten worden gemaakt. Jonckheere Spanten maakt deze structurele elementen op grote schaal in de eigen fabriek. Het bedrijf verzelfstandigde van de grotere groep Jonckheere Wood. Techne realiseerde de afsplitsing van de IT.

Situatie vooraf

De afsplitsing van een deel van de IT-infrastructuur is niet alleen op technisch vlak complex. De kosten kunnen ook hoog oplopen als alles van nul moet worden opgebouwd. Daarom koos Techne voor een kostenefficiënte aanpak.

Oplossing

Techne zorgde er voor dat Jonckheere Spanten op vlak van IT volledig autonoom kan werken. Daarbij werd een optimale licentiepolitiek gehanteerd, waardoor Jonckheere Spanten alle bestaande licenties kon behouden.

De afsplitsing van het ERP-pakket (enterprise resource planning) stelde Techne voor een grote uitdaging. Dat pakket is immers het hart van de administratie van het bedrijf, met onder meer de boekhouding en het stockbeheer. Ook hier wist Techne met een kostenefficiënte aanpak het ERP-pakket af te splitsen.

Resultaat

Jonckheere Spanten heeft een volledig autonome IT-infrastructuur. Techne realiseerde die op een erg kostenefficiënte manier. Zo werd alleen al op vlak van licenties aanzienlijk bespaard door de bestaande licenties te behouden. Tegelijk kunnen de medewerkers ook rekenen op continuïteit doordat alle data beschikbaar blijven.

Contacteer ons
Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

© 2021 Techne. All Rights Reserved.
Privacybeleid  |  Cookiebeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Sitemap