Skip to content

IT bedrijf voor KMO’s en VZW’s in Vlaanderen en Brussel

Op zoek naar een IT bedrijf dat doet wat het belooft en zorgt voor de snelste IT-ondersteuning ?

Waarom kiezen bedrijven en organisaties voor Techne als IT partner?

We maken ICT menselijk

ICT is complex. Daarom hebben we heel wat gecertificeerde experten in huis die steeds bijblijven in de laatste ontwikkelingen. Hun kennis brengen zij in duidelijke taal naar jou over. We geven jou ook inzicht in de kansen en risico's van je IT-omgeving zodat je altijd de juiste IT-beslissingen neemt, ook wanneer je zelf geen ICT-expert bent.

Geen facturen achteraf

Steeds meer klanten stappen over naar onze support365 abonnementsformule. Daarbij bieden we onbeperkte ondersteuning op je toestellen en Microsoft 365 omgeving. We voorzien daarbij 24/7 monitoring en beveiliging van je systemen.

Razendsnelle ondersteuning

Niemand wacht graag op ondersteuning wanneer een probleem zich voordoet. Daarom beloven we jou de snelste ICT-ondersteuning; je krijgt altijd meteen een gespecialiseerde technieker aan de lijn die 95% van de problemen binnen het uur oplost, doorgaans vanop afstand. Door onze centrale ligging bieden we ook snelle on-site ondersteuning in de ruime regio rond Gent en Brussel.

Sectorkennis

Wij begrijpen dat je van een IT bedrijf verwacht dat die jouw sector en de bijbehorende uitdagingen begrijpt. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in verschillende sectoren als vzw's, accountancy, legal, productieomgevingen, projectontwikkeling, industrie en bouw.

Techne team

Plan je vrijblijvend kennismakingsgesprek in of contacteer ons

Starten in 4 stappen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we kennismaken en komen we meer te weten over jouw uitdagingen op ICT-vlak. Door onze ervaring als ICT partner bij KMO’s en VZW’s in de ruime regio van Gent en Brussel kunnen we heel wat inzichten delen. Eventueel kunnen we jou aan de hand van een IT-scan een duidelijk overzicht en actieplan geven voor je IT-omgeving.

Wil je graag samenwerken met ICT bedrijf Techne, al dan niet in tandem met een interne of externe IT-verantwoordelijke? Dan maken we dat makkelijk voor jou:

Een overstap naar een ander IT bedrijf is lang niet zo complex als je wellicht denkt. We regelen deze dan ook kostenloos volledig voor jou in maximaal enkele dagen. Je hoeft je over niets zorgen te maken.

Allereerst zetten we de basis perfect in orde. Denk daarbij aan de beveiliging van je infrastructuur en data, de mogelijkheid om deze snel te herstellen uit een backup en het oplossen van eventuele storingen.

Aan de hand van een IT-scan brengen we de sterktes en zwaktes van je IT-omgeving volledig in kaart. Samen bepalen we vervolgens een ICT-strategie voor de toekomst, die jouw organisatie en mensen helpt groeien.

We houden alle technologische evoluties nauwlettend voor je in de gaten. We zorgen ervoor dat je ICT-omgeving steeds up-to-date blijft en informeren je over de laatste ontwikkelingen.

Play Video

Jouw copiloot naar succes

Jij maakt je klaar voor jouw race, klaar om je doelen te bereiken. IT bedrijf Techne staat voor je klaar in de pitstop en geeft je alle tools en ondersteuning om succesvoller te worden.

Een goed IT-beheer kan het verschil maken tussen middelmatige en succesvolle bedrijven.

 

Meer dan 3000 mensen

Vergroten hun impact met de hulp van ICT bedrijf Techne

Oxfam Fair Trade cv

Of ik Techne zou aanbevelen bij anderen? Ja, om verschillende redenen: hun kennis van SOCIALware en ngo’s, het feit dat ze structuur brengen, steeds meedenken en zoeken naar een professionele, betaalbare maar ook veilige oplossing.”

Bekijk case

Jonckheere Spanten

Jonckheere Spanten verzelfstandigde van de grotere groep Jonckheere Wood. Techne realiseerde de afsplitsing van de IT, een complexe opgave waarvan de kosten hoog kunnen oplopen wanneer alles van nul moet worden opgebouwd. Techne en Jonckheere Spanten kozen voor een kostenefficiënte aanpak.

Bekijk case

Leer van onze ICT experts

Powertools: Ontvang elke week 1 tool die je meteen productiever maakt