Skip to content

Power Apps training

Power Apps training nodig?

Bij Techne ben je aan het goede adres. Hier lees je meer over specifieke trainingen van Power Apps voor beheerders en IT-verantwoordelijken.

Sneller en goedkoper innoveren

Bedrijven zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om de omzet te verhogen en klanten beter te bedienen. PowerApps maakt het mogelijk om te experimenteren met innovatieve toepassingen zonder het IT-team – dat vaak al beperkte tijd heeft – daarbij zwaar te belasten. Een low-code platform maakt het mogelijk om snel prototypes te bouwen en die verder af te stemmen op de actuele noden van de business.

Tijdswinst

De meeste Power Apps toepassingen zijn er op gericht de interne werking te optimaliseren. Organisaties gebruiken vandaag heel wat verschillende toepassingen, processen en workflows. Via PowerApps kunnen bestaande processen en workflows vaak geautomatiseerd worden door informatie uit de bestaande systemen te gaan koppelen.

Denk bijvoorbeeld aan de onboarding van nieuwe medewerkers. Hierbij zijn vaak verschillende afdelingen. Door het onboarding proces te automatiseren kan veel handmatig werk voorkomen worden, verkleint de foutmarge én zijn nieuwe medewerkers sneller productief.

Oude toepassingen integreren

Wanneer je organisatie al een tijd bestaat is de kans groot dat je gebruik maakt van oudere toepassingen die je niet zomaar kan vervangen. Het probleem met zulke applicaties is dat ze vaak niet (goed) integreren met andere, meer moderne toepassingen. Power Apps kan dan een oplossing bieden doordat het de mogelijkheid biedt om data uit andere applicaties en databases te centraliseren. Data uit verschillende systemen kan zo alsnog gecombineerd worden voor bijvoorbeeld handige dashboards of rapportages en zakelijke applicaties.

Power Apps opleiding op maat

We bieden opleidingen voor Power Apps aan op maat van jouw organisatie. Of je nu nog nooit met de tool werkte of wel al zelf aan de slag bent gegaan met het bouwen van apps, alles kan! We bekijken jouw noden en stemmen ons aanbod af op wat jij nodig hebt. Vraag hieronder gerust meer inlichtingen over deze training.

Power Apps in a day

We organiseren groepstrainingen waar je de basis meekrijgt. Deze vinden plaats bij ons op kantoor. We beginnen vanaf 0 en je leert zelf Power Apps opbouwen, zonder de hulp van ontwikkelaars. Deze opleiding duurt een dag en gaat door in een compacte groep. Je wordt persoonlijk begeleid om de tool te gebruiken en hebt geen voorkennis nodig. 

Bekijk hier de geplande Power Apps in a day trainingen. Geen geschikte datum gevonden? Contacteer ons gerust om te informeren naar toekomstige trainingen. 

Voordelen

Ontdek andere trainingen voor beheerders