Skip to content

Power Automate training

Power Automate training nodig?

Bij Techne ben je aan het goede adres. Hier lees je meer over specifieke trainingen van Power Automate voor beheerders en IT-verantwoordelijken.

Groepstrainingen

We organiseren groepstrainingen waar je de basis meekrijgt. Deze vinden plaats bij ons op kantoor. We beginnen vanaf 0 en je leert workflows en taken creëren in meerdere applicaties en diensten. Deze opleiding duurt ongeveer een dag en je leert alles om aan de slag te gaan met de onmisbare softwaretools. In een compacte groep leer je automatiseren zonder de hulp van ontwikkelaars. Je wordt persoonlijk begeleid om de tool te gebruiken en hebt geen voorkennis nodig. 

Indien er opleidingen op de planning staan, vind je deze hier. Anders kan je ons gerust contacteren om te informeren naar trainingen in de toekomst. 

Opleiding op maat

Daarnaast bieden we ook opleidingen voor Power Automate aan op maat van jouw organisatie. Of je nu nog nooit met de tool werkte of er al heel wat automatiseringen hebt opzitten, alles kan! We bekijken jouw noden en stemmen ons aanbod af op wat jij nodig hebt. Vraag hieronder gerust meer inlichtingen over deze training.

Voordelen

Ontdek andere trainingen voor beheerders