Skip to content

Managed services: Volledige IT ontzorging

Volledige IT-ontzorging bij Techne

IT uitbesteden aan een betrouwbare IT partner die doet wat hij belooft? Welkom bij Techne: we nemen al je IT-gerelateerde zorgen over.

Kiezen voor Techne is kiezen voor een partner die razendsnelle service verleent, werkt met bewezen en kwalitieve IT-oplossingen geplaatst door gecertificeerde medewerkers om je volledig te ontzorgen. 

Bureau van de engineers

Lees hier hoe je start met het uitbesteden van je IT aan Techne in 4 stappen

We ontzorgen je graag door middel van een kosteloze en zorgeloze overstap, ICT-optimalisaties die je succes versnellen, we gaan samen een goede ICT-strategie en zorgen voor continue verbetering

Wil jij geen verrassingen meer op je IT-factuur? Kies dan voor een managed service overeenkomst. Daarbij krijg je onbeperkte IT-ondersteuning voor een vast bedrag per maand.

Niet tevreden van je huidige partner? Een overstap is lang niet zo complex als je wellicht denkt. We regelen deze dan ook kostenloos volledig voor jou in maximaal enkele dagen. Je hoeft je over niets zorgen te maken.

Voordelen

Redenen om te kiezen voor Techne


Razendsnelle ondersteuning

Snelheid is ons handelsmerk, we gaan dan ook voor de snelste IT-helpdesk. Onze gecertificeerde medewerkers helpen en lossen in een mum van tijd je problemen op.


Financiële zekerheid

Als je kiest voor managed services ben je volledig ontzorgd voor een laag, vast maandbedrag inclusief onbeperkte ondersteuning, zonder onaangename verrassingen op je factuur.


24/7 bereikbaarheid

We nemen onze dienstverlening heel serieus en staan altijd voor je klaar, dag en nacht, 24/7! Je betaalt geen vaste kosten voor de beschikbaarheid, enkel voor geleverde diensten.


Versnel je succes dankzij technologie

De basis van je IT zetten we tot in de puntjes op orde, dat is een vanzelfsprekendheid. Maar wij gaan verder dan traditionele IT-partners. Klik hier en ontdek hoe we je winst maximaliseren.