Skip to content

Starten in 4 stappen

Eenvoudig starten kan in amper 4 simpele stappen

Vaak zeggen zaakvoerders dat ICT niet bijdraagt aan hun succes. IT-problemen blijven zich voordoen of de oplossing laat te lang op zich wachten. En de bijbehorende kosten? Die zijn hoog en onvoorspelbaar. 

Bij Techne zijn we ervan overtuigd dat het anders kan. En hoe dat dan aanpakken, dat leggen we graag uit in 4 stappen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we kennismaken en leren we meer weten over jouw uitdagingen op ICT-vlak. Door onze ervaring in verschillende sectoren kunnen we heel wat inzichten delen. Eventueel kunnen we jou aan de hand van een IT-scan een duidelijk overzicht en actieplan geven voor je IT-omgeving.

Wil je graag samenwerken met Techne, al dan niet in tandem met een interne of externe IT-verantwoordelijke? Dat kan want je bent 4 stappen verwijdert van een IT-partner die doet wat hij belooft.

Voordelen

Start nu met deze 4 stappen

We kijken ernaar uit om kennis te maken met jou en je organisatie. We bespreken hoe het vandaag met jouw IT gesteld is en delen onze inzichten en best-practices van andere KMO’s en VZW’s. Wil je graag ook je IT (deels) uitbesteden aan Techne en dezelfde geweldige resultaten behalen? 

Top, ons team gaat meteen aan de slag! Onze aanpak is steeds op maat maar doorgaans doorlopen we 4 stappen:


Zorgeloze overstap

Een overstap is lang niet zo complex als je wellicht denkt. We regelen deze dan ook kostenloos volledig voor jou in maximaal enkele dagen. Je hoeft je over niets zorgen te maken.


ICT-optimalisaties

Allereerst zetten we de basis perfect in orde. Denk daarbij aan de beveiliging van je infrastructuur en data, de mogelijkheid om deze snel te herstellen uit een backup en het oplossen van eventuele storingen.


ICT-strategie

Aan de hand van een IT-scan brengen we de sterktes en zwaktes van je IT-omgeving volledig in kaart. Samen bepalen we vervolgens een ICT-strategie voor de toekomst, die jouw organisatie en mensen helpt groeien.


Continue verbetering

We houden alle technologische evoluties nauwlettend voor je in de gaten. We zorgen ervoor dat je ICT-omgeving steeds up-to-date blijft en informeren je over de laatste ontwikkelingen.