Skip to content

Voordelen Managed Services

Waarom je best zou kiezen voor Managed Services:

Kiezen voor Managed Services heeft tal van voordelen. We lijsten ze graag even voor je op. Naargelang je functie kan je een andere invalshoek hebben, vandaar de verdeling. Maar elk voordeel kan interessant zijn voor jou.

1. Voordelen CEO

Problemen worden voorkomen i.p.v. opgelost wanneer ze zich voordoen. Door proactief onderhoud van je IT-omgeving garandeert Techne minimale downtime zodat je organisatie operationeel kan blijven. 

Door dagelijkse IT-beslommeringen uit te besteden kan je focussen op je organisatie en andere zaken zoals IT-initiatieven die voor meer efficiëntie en winst zorgen. Denk aan het optimaliseren van de werkprocessen, trainen van medewerkers en het bouwen van een website of een app.

Geniet van specifiek expertise van gecertificeerde IT-specialisten. Het vinden van IT-medewerkers met de juiste kennis is lastig. Je kan tevens van één IT-medewerker niet verwachten dat hij alles kan én op elk moment beschikbaar is. Daardoor kan Techne een aanvulling bieden aan de bestaande interne IT’ers. 

2. Voordelen CIO

Vaak zit je als IT-medewerker tot over je oren in het werk. Je kan daarom beroep doen op Techne om je bij te staan want het managen van een volledige omgeving is enorm veel werk en dat begrijpen we.

Met Managed Services garandeert Techne een veilige IT-omgeving. Hackers worden creatiever waardoor beroep doen op de managed services deze dreiging aan de kant zet. Je bent zeker van back-ups, antivirusprogramma’s en andere malwarebescherming. Techne zorgt ervoor dat alle beveiligingsupdates correct uitgevoerd worden. 

3. Voordelen CFO

Je IT-uitgaven zijn voorspelbaar. Je geniet van onze Managed Services aan een laag, vast bedrag per gebruiker per maand. Je komt niet voor verassingen te staan en weet perfect wat je uitgeeft.

Benieuw naar al onze Managed Services? Klik hier!

Wil je graag bespreken hoe je ook productiever en efficiënter kan werken dankzij onze Managed Services? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Alle voordelen samengevat