Skip to content

SOCIALware partner voor vzw's
in Vlaanderen en Brussel

SOCIALware via Techne =
maximaal voordeel

Advies op maat

Techne is IT-partner voor heel wat nonprofits in Vlaanderen en Brussel. Door onze goede kennis van de sector en nauwe samenwerking met SOCIALware kunnen we advies geven op maat van jouw organisatie.

Scherpe tarieven

Via SOCIALware geniet je grote kortingen op heel wat software. Techne begeleidt jou van de keuze van de juiste oplossing tot integratie en ondersteuning achteraf. En dat doen we aan vzw-vriendelijke tarieven.

Razendsnelle ondersteuning

Niemand wacht graag op ondersteuning wanneer een probleem zich voordoet. Daarom beloven we jou de snelste ICT-ondersteuning; je krijgt altijd meteen een gespecialiseerde technieker aan de lijn. Het overgrote deel van de vragen wordt binnen het uur oplost, vanop afstand.

Kennisdeling

We organiseren geregeld gratis infosessies voor nonprofits, al dan niet samen met SOCIALware. Daarin leer je onder andere hoe je de SOCIALware technologieën optimaal benut.

vzw referenties
Techne team

Plan je vrijblijvend kennismakingsgesprek in of contacteer ons

Onze impact afgelopen jaar

100+ organisaties

We hielpen meer dan 100 organisaties met de implementatie van betrouwbare, kostenbesparende (cloud) oplossingen voor meer productiviteit en efficiëntie.

Dankzij onze VZW-vriendelijke tarieven en samenwerking met SOCIALware bieden we steeds de beste oplossing, aan de beste prijs.

Een betere (werk)plek

Wij zorgen voor jouw technologie zodat jij je kan focussen op het belangrijkste. De missie van jouw organisatie.

We streven er elke dag naar onze reikwijdte te vergroten zodat alle nonprofits, losstaand van de grootte en missie, optimaal gebruik kunnen maken van technologie om onze wereld een betere plek te maken.

Onze commitment aan vzw's

1 %
Meteen een specialist aan de lijn
1
Korting op uren en hardware
tot 1 %
besparing op
licenties

Over SOCIALware

SOCIALware is een Belgische organisatie die non-profitorganisaties in België, Luxemburg en Nederland toegang biedt tot een verscheidenheid aan software en hardware van Adobe, Cisco, Google, Microsoft en nog veel meer, gratis of aan sterk gereduceerde prijzen.

Alle vzw’s, ivzw’s en stichtingen in België en Luxemburg die – in ruime zin – werkzaam zijn in de sociale sector komen in aanmerking voor dit programma. Het juridisch statuut en het type van de activiteiten worden nagekeken aan de hand van de statuten en website van de organisatie.

Het SOCIALware-programma is ook toegankelijk voor openbare bibliotheken en scholen van het buitengewoon onderwijs, zelfs als het geen vzw’s zijn. Daarbovenop gelden er specifieke voorwaarden per partner, meer bepaald in termen van grootte en activiteit van de organisatie.

Aanmelden bij SOCIALware kan via de website www.socialware.be.

Een actueel overzicht van de technologie partners en hun producten vind je in deze product catalogus.

socialware

Meer dan 3000 mensen

Vergroten hun impact met de hulp van ICT-partner Techne

Infano

"Techne werd gecontacteerd om advies te verlenen met betrekking tot data- en kennisbeheer en zo de samenwerking te verbeteren. De bestaande probleempunten werden in kaart gebracht en al snel werd duidelijk dat Microsoft 365 de beste integrale oplossing bood."

Bekijk case

Zorgverblijf Ter Duinen

De afsplitsing van moederorganisatie CM (Christelijke Mutualiteiten) zorgde ervoor dat de IT-omgeving van Zorgverblijf Ter Duinen volledig afgesplitst moest worden. Er werd een servercluster opgezet en alle data werd overgezet. Op maandagochtend waren meer dan 100 pc’s, laptops en andere apparaten operationeel, net als het wifinetwerk.

Bekijk case

Leer van onze ICT experts

Powertools: Ontvang elke week 1 tool die je meteen productiever maakt