Skip to content

Aruba

Techne is Aruba partner

Zoek je naar zakelijke netwerk oplossingen, dan is de kans groot dat je de naam Aruba hoort vallen. Aruba is onderdeel van het zakelijke luik van HP, HPE (Hewlett Packard Enterprise). Het merk wordt door Gartner al meer dan 10 jaar op rij als meest vooruitstrevende merk op het gebied van ‘Wired and wireless infrastructure’ gepositioneerd.

HPE Aruba biedt een heel scala aan netwerkoplossingen en -producten zoals switches, access points, switches, gateways & controllers, SD-WAN en netwerkanalyse-software.  

Kies voor betrouwbaarheid en gemak

Bij Techne vergelijken en testen we continu de belangrijkste merken. Zo weten we dat de (PoE) switches van Aruba uitblinken in betrouwbaarheid. Daarom stellen we vaak de switches uit de HPE Aruba Instant On 1930 24G serie voor. Voor grotere organisaties zijn ook de 2530 en 2930 een goede oplossing.

Ook qua veiligheid zit je goed met Aruba. Het biedt uitgebreide security mogelijkheden die passen bij een moderne, gedecentraliseerde en IoT gestuurde netwerkinfrastructuur.

Daarnaast biedt Aruba ook een handig, centraal beheerplatform. De gelaagde opbouw zorgt dat enterprise functionaliteiten beschikbaar zijn voor elke organisatie.

HPE Aruba Logo

Voordelen