Skip to content

Bitdefender

Bitdefender: top in beveiligingssoftware

Een goede beveiliging is voor elke organisatie onmisbaar gezien de constante dreiging van virussen, malware en anderen. Deze dreigingen komen voornamelijk via het web. Doordat we vandaag met verschillende apparaten online verbonden zijn, is beveiliging dan ook een stuk complexer geworden.

Er zijn vandaag gelukkig heel wat oplossingen om je hiertegen te beschermen, al presteren die niet allemaal even goed. Bitdefender scoort wél goed: al jaren behoren zij tot de top 10 in de beveiligingsbranche en in vele onafhankelijke tests – ook onze eigen tests – scoort het uitstekend.

Bescherming voor verschillende soorten apparaten

Bitdefender biedt bescherming aan verschillende apparaten, ook wel eens ‘endpoints’ genoemd. Denk aan Windows servers en PC’s, MacOS, iOS en Android toestellen, Linux servers en werkstations en gevirtualiseerde omgevingen.

Bitdefender gebruikt geavanceerde  ‘machine learning’ technologie en gegevens van ruim 500 miljoen andere endpoints om gevaren te herkennen en blokkeren voor ze schade kunnen aanrichten.

 
Nieuwe gevaren worden binnen enkele seconden wereldwijd herkend. En dat is belangrijk, want hackers worden steeds inventiever, zoals met de WannaCry ransomware. Bitdefender was de eerste partij die deze dreiging herkende, blokkeerde en verspreiding tegen ging.
 
Wil jij graag de beveiliging van je IT-omgeving op punt zetten? Contacteer ons voor een gesprek.

Voordelen