Skip to content

Fortinet

Techne is Fortinet partner

Fortinet ontwikkelt cyberbeveiligingsoplossingen met onder andere firewalls, software en diensten zoals antivirusbescherming en endpoint security-componenten. 

Als Fortinet partner kan je via Techne alle hun producten van aan aantrekkelijke voorwaarden verkrijgen. Ook voor het beheer en onderhoud van je al je cyberbeveiligingsoplossingen kan je een beroep doen op onze specialisten. Heb je een dringende vraag? Dan kan je steeds beroep doen op onze IT-helpdesk.

Een betrouwbare cybersecurity oplossing

Fortinet biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen, waaronder firewalls, antivirus- en antimalwaresoftware, beveiligde toegang tot netwerken, webfilters en e-mailsystemen. Hun indrukwekkende reeks van producten en diensten zijn ontworpen om organisaties te beschermen tegen alle soorten bedreigingen, zoals malware, ransomware en phishing-aanvallen.

De oplossingen zijn schaalbaar en flexibel, zodat organisaties hun cybersecurity kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Fortinet biedt ook beheertools en rapportagefuncties om klanten te helpen bij het monitoren en beheren van hun beveiligingsomgeving.

Fortinet Security Fabric

Fortinet Security Fabric is een geïntegreerde oplossing bestaande uit een breed scala aan producten en diensten zoals firewallsendpoint protectionweb application firewallse-mailbeveiliging, cloudbeveiliging en meer. Deze geavanceerde beveiligingsoplossing is ontworpen om organisaties van elke grootte end-to-end te beschermen tegen de hedendaagse cyberdreigingen die alsmaar toenemen.

Fortigate Firewall

Als organisatie staat je in verbinding met tal van personen, klanten en contacten. Daarom moeten alle in- en uitgaande gegevens te gecontroleerd worden. De FortiGate firewall is een netwerkbeveiligingsapparaat ontworpen om organisaties te beschermen tegen tal van cyberbedreigingen (malware, virussen, hacking, phishing,…).

Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals firewall, intrusion prevention system (IPS), virtual private network (VPN), webfiltering, Secure Sockets Layer (SSL) , Automated Threat Protection (ATP) enzovoort. 

De schaalbaarheid is één van de grote voordelen van de FortiGate firewal. Ze zijn daarnaast ook perfect geschikt voor hybride netwerken en omgevingen.

Fortinet

Voordelen

Fortinet FortiGate